Ce fac Jennifer Lopez şi Ben Affleck în fiecare zi de când s-au împăcat. S-a aflat tot de curând

Iancu Andreea 21.05.2021, 11:24

Între Jennifer Lopez și Ben Affleck a existat întotdeauna o conexiune puternică, pe care cei doi au reluat-o de curând, de când s-au împăcat. Frumoasa artistă a încheiat relația pe care o avea cu Alex Rodriguez, deși cei doi se aflau la numai o aruncătură de băț până la altar. Zvonurile cu privire la infidelitatea sportivului au determinat-o probabil pe JLo să reconsidere acceptarea inelului de logodnă. Acum, Jennifer și-a găsit alinarea în brațele actorului Ben Affleck, o dragoste încheiată în 2003, înainte de a spune marele „DA”, dar de care artista este entuziasmată precum o adolescentă.

Ce fac Jennifer Lopez și Ben Affleck de când s-au împăcat

Artista de 51 de ani trăiește o perioadă intensă în viața sa amoroasă, după ce a decis să reia legătura cu actorul care i-a fost partener în mai multe filme. De când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat, cele două vedete de la Hollywood par să fie de nedespărțit. O persoană apropiată a celor doi a dezvăluit pentru People că escapada din Montana nu a făcut altceva decât să stârnească și mai tare sentimentele dintre cei doi.

După ce Jennifer și Ben au petrecut câteva zile în Montana, la cabana lui Affleck, noul cuplu a ținut legătura în fiecare zi. Potrivit sursei menţionate, actriţa „este încă foarte încântată de cum merg lucrurile”. Timp de doi ani, între 2002 și 2004, cuplul cunoscut drept „Bennifer” a trăit o poveste frumoasă de dragoste. Ulterior, cei doi s-au și logodit și se pregăteau să pășească spre altar, însă lucrurile nu s-au mai potrivit și au decis să se despartă. Acum, când JLo locuiește la Miami și Ben Affleck la Los Angeles, cei doi și-au propus să elimine distanța și să se întâlnească săptămânal.

Atracția este puternică și asta este bine pentru amândoi. Ben este uimit de cât de frumoasă este încă Jen, atât în ​​interior, cât și în exterior. El vede cum s-a maturizat ca persoană și felul în care a avut grijă de corpul ei, îl înnebuneşte. Lui Jen i-a plăcut într-adevăr călătoria în Montana și ţine cu adevărat prietenia cu Ben. Ea nu vrea să grăbească lucrurile, în ceea ce priveşte partea sentimentală. O iau pas cu pas, însă lucrurile se îndreaptă către o poveste de dragoste, a mai declarat o sursă din interior, potrivit Daily Mail.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, după ce s-au împăcat
JLo și actorul Ben Affleck au mai fost împreună în urmă cu aproximativ 17 ani

Iubire intensă la 51 de ani. Jennifer Lopez, un exemplu pentru toate femeile

Americanca cu origini portoricane este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la nivel mondial. Dincolo de faptul că este un fenomen în privința carierei sale, reușind să se descurce de minune nu doar pe scenă, ci și în fața camerelor de filmat, Jennifer Lopez a trăit o viață amoroasă tumultoasă. Artista este cunoscută pentru relațiile sale cu mai multe persoane celebre, cântărețul Marc Anthony fiind însă tatăl gemenilor săi, Max și Emme, în vârstă de 13 ani. Pe de altă parte, Ben Affleck a avut și el experiențe diverse, acesta fiind însă recent divorțat de actrița Jennifer Garner, alături de care are trei copii.

Faptul că JLo a ajuns la veritabila vârstă de 51 de ani nu o împiedică să nu trăiască iubirea la fel de pasional ca în adolescență. Artista se bucură de o perioadă frumoasă, în ciuda despărțirii de fostul partener. Iar unul dintre factori este și faptul că vedeta arată fenomenal. Corpul său de invidiat este admirat de fiecare dată, iar secretul său a fost dezvăluit, femeile putând astfel să se inspire din stilul de viață al vedetei. Responsabili de aspectul fizic al lui Jennifer Lopez sunt doi antrenori celebri: David Kirsch, din New York, și Tracy Anderson, din LA.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, după ce s-au împăcat
Artista afișează un trup de invidiat, chiar și la 51 de ani

Ce dietă urmează vedeta de la Hollywood

Doar 1400 de calorii are voie Jennifer voie să consume zilnic, în plus, aceasta nu bea cafea sau alcool și optează pentru o dietă vegană. Aceasta se asigură că mănâncă numai alimente organice, bogate în nutrienți, existând un echilibru între proteine de calitate și alte alimente nutritive. Chiar dacă pare că exercițiile fizice sunt cheia trupului fără cusur, în realitate secretul se află în bucătărie, după cum explica artista într-un interviu.

Sunt 100% sigură că exercițiile fizice sunt parte din ceea ce mă face atât de fericită. Fac exerciții fizice de trei sau patru ori pe săptămână. Când sunt în New York, mă antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. Când sunt în L.A., mă antrenez cu Tracy Anderson, declara Jennifer Lopez.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...