Ce fac deţinuţii români într-o închisoare din Austria. Imaginile din spatele gratiilor te lasă fără cuvinte

Nicu Stan 21.09.2021, 09:27
Ce fac deţinuţii români într-o închisoare din Austria. Imaginile din spatele gratiilor te lasă fără cuvinte

Mai mulți deținuți români dintr-o închisoare din Austria s-au filmat în timp ce petreceau cu manele, băuturi alcoolice, țigări și mâncare din belșug. Imaginile au ajuns pe internet, astfel că autoritățile austriece s-au sesizat și au luat alte măsuri împotriva lor.

Petrecere cu alcool, manele și mâncăruri alese într-un penitenciar din Austria. Ce au pățit deținuții români după ce filmulețele au ajuns pe internet

Deținuții români dintr-o închisoare din Austria au dat o mega-petrecere în penitenciarul în care se aflau încarcerați.

Nu numai că au petrecut cu alcool, ci s-au și filmat, iar filmulețele au ajuns pe rețelele de socializare. Între timp, autoritățile ridică din umeri și chiar încearcă să îi dezvinovățească pe pușcăriași.

Închisorile din Occident, o a doua casă pentru infractorii români care bat străinătatea

Închisorile occidentale au devenit o a doua casă pentru infractorii români care merg să își găsească norocul prin străinătate.

Mai mulți astfel de conaționali sunt celebri pe internet după ce au dat o petrecere de zile mari într-unul din penitenciarele din Austria în care sunt încarcerați. Imaginile au ajuns virale pe rețelele sociale iar autoritățile se fac că nu știu nimic.

Clipul cu petrecerea deținuților români, viral pe internet

Astfel, un clip video postat pe YouTube, care are o durată de 57 de minute, îi prezintă pe câțiva români încarcerați în Austria în timp ce petrec cu mâncăruri alese, la care unii doar visează, prăjituri, sucuri, băuturi alcoolice din belșug, precum și manele.

Petrecerea a fost filmată cu telefoane mobile, lucru care este strict interzis în orice închisoare.

Deținuții români au încălcat multe reguli, potrivit autorităților din Austria

Conducerea penitenciarului unde sunt încarcerați deținuții români a afirmat că infractorii care apar pe imagini se aflau la acel moment într-o închisoare cu mai puține restricții, dar chiar și așa au fost încălcate foarte multe reguli.

După ce imaginile au împânzit mediul online, toți deținuții participanți la petrecere au fost mutați într-un penitenciar cu reguli mai dure, cu departament închis.

Deținuții români vor fi pedepsiți cu diverse sancțiuni

În plus, pentru imaginile în care apar, deținuții români vor fi pedepsiți cu sacțiuni ce variază de la mustrare, restricții sau retragere a unor privilegii sau depturi, până la amenzi sau arest la domiciliu.

Și chiar dacă în imagini se vede clar că pe masă la petrecere existau și sticle de băutură, ministerul ar fi afirmat că nu s-a consuamt alcool la petrecerea deținuților.