Ce fac actorii din Vlad, de când PRO TV a oprit filmările celebrului serial. Mărturisiri uimitoare

Diana Radu 02.04.2020, 14:36
Ce fac actorii din Vlad, de când PRO TV a oprit filmările celebrului serial. Mărturisiri uimitoare

Serialul Vlad de pe PRO TV se numără printre producțiile care au fost afectate de pandemie. Drept urmare, îndrăgiții actori se află în izolare la domiciliu. Iată cu ce își ocupă aceștia timpul și cum arată o zi din viața lor fără a merge pe platourile de filmare.

Cum arată o zi din viața actorilor din Vlad în izolare la domiciliu

Printre actorii care au dezvăluit cu ce își ocupă timpul de când PRO TV a oprit filmările pentru Vlad, se numără: Olimpia Melinte, Victoria Răileanu, Anghel Damian și Jesus del Cerro. Cei patru actori au spus că încearcă să urmeze totuși un program și că s-au apucat de diferite activități.

De exemplu, Olimpia Melinte spune că ea îi dedică tot timpul copilului său, Sasha care-i dă deșteptarea de fiecare dată. Însă, așa reușesc să se bucure mai mult de ziua respectivă.

„Eu și Sasha ne ocupăm să ordonăm casa, în timp ce tati face micul dejun. Apoi urmează activitățile de la grădiniță, pe care le primim zilnic și care ne umplu câteva ore bune pe zi. Nu facem totul deodată, ca să nu îl obosească sau să nu îl plictisească pe puști. Am luat modelul programului de la grădiniță, așa că toată ziua se învârte cumva în jurul lui Sasha, ceea ce ne bucură foarte mult. Iar seara citim, ne uităm la desene, jucăm board games sau ascunsa, iar când cel mic merge la culcare ne mai rămâne și nouă ceva timp pentru serialele și filmele preferate”, a declarat Olimpia Melinte.

olimpia, vlad, actori, izolare, pro tv
Olimpia din celebrul serial Vlad de pe PRO TV

Victoria Răileanu povestește că și la ea lucrurile se învârt în jurul celei mici căruia îi dedică tot timpul și toată iubirea. Actrița se ghidează însă după un program bine stabilit pentru a păstra o oarecare disciplină. Așa că în fiecare zi pregătesc masa, fac teme, scot cățelușa la plimbare, au o oră de știință și foarte multă joacă. Pe lângă asta, Victoria încearcă să se ocupe și de lucrurile de care nu a avut timp, cum ar fi reorganizarea dulapurilor sau cititul unor cărți.

Anghel Damian își dedică timpul liber carților și serialelor preferate, dar nu uită nici să facă mișcare și să lucreze la scenariile pentru Vlad.  „Mă trezesc în jur de ora 9, urmează stretching, verific știrile și conturile de socializare, fac 30-40 de minute de sport, lucrez la scenariile VLAD preț de câteva ore, apoi comand mâncare sau gătesc, scot cățelul, seara mă uit la știri, mă uit la un film, serial sau citesc, apoi somn”, a declarat Anghel.

Iar Jesus del Cerro se perfecțioanează în artele culinare. Actorul încearcă zilnic rețete noi pe care le împărtășește și cu fanii săi. De asemenea, aceasta urmărește știrile și scrie zilnic. În restul timpului vorbește cu familia și cu prietenii.

Urmăriți Impact.ro și pe