Ce este „sunetul Apocalipsei”? Zgomotul bizar i-a pus pe jar pe locuitorii mai multor orașe din România, se aude dimineața

Beatrice Dumitru 25.03.2023, 09:32
Ce este „sunetul Apocalipsei”? Zgomotul bizar i-a pus pe jar pe locuitorii mai multor orașe din România, se aude dimineața

Un sunet ciudat se aude noaptea în România și i-a speriat pe mulți oameni. De altfel, s-a făcut remarcat și în străinătate în urmă cu câțiva ani, în Irlanda, de exemplu, și mulți nu reușesc să găsească o explicație logică pentru fenomenul bizar. Teoriile care s-au născut în urma acestui sunet au ajuns chiar până la Apocalipsă. Despre ce este vorba.

Fenomenul ciudat care a avut loc în România

Cetăţenii din mai multe colţuri ale ţării s-au speriat după ce au auzit un sunet bizar în miez de noapte sau la primele ore ale dimineții. Cel mai recent eveniment de acest gen a avut loc pe 20 martie, la Târgu Jiu.

Un locuitor din Târgu Jiu a auzit, luni, 20 martie, la ora 05:45, zgomote parcă din filme SF. Același tip de sunet s-ar fi auzit în mai multe locuri din România, inclusiv în București. Unele persoane susțin că este vorba despre „urletul Pământului”, care este pe cale să fie distrus pe măsură ce se apropie Apocalipsa, pe când alții încearcă să găsească explicații cât mai logice.

Ce este „sunetul Apocalipsei”? Zgomotul bizar i-a pus pe jar pe locuitorii mai multor orașe din România, se aude dimineața
Un sunet bizar se aude dimineața în România.

Explicații pentru „sunetul Apocalipsei”

Alții spun că ar fi vorba despre „Trâmbițele Apocalipsei”, mai ales că se aud în multe locuri de pe glob. Acestea sunt în număr de șapte și fiecare este  anunțată de câte un înger și ar prevesti o nenorocire.

Sunetele auzite noaptea sau dimineața în diverse locuri din țară sau din lume au făcut obiectul mai multor controverse pe platformele de socializare. Locuitorul din Târgu Jiu, care a observat fenomenul în urmă cu câteva zile, i-a întrebat pe internauți dacă au auzit și ei așa ceva, iar mulți au răspuns pozitiv la întrebare.

Este urletul pământului, cine știe ce ne mai așteaptă, suntem speriați de necunoscut”, „Sunt sunete din trâmbițe de Apocalipsă, se rupe câte o pecete”, „Se aud în mai multe locuri din lume! Lumea zicea în comentarii că sunt trâmbițele din Apocalipsă”, „S-a mai auzit prin SUA”, „Urmează ceva ce nu se poate descrie în cuvinte”, sunt o parte dintre comentarii.

Sunetul respectiv a putut fi auzit și în Sectorul 5, în cartierul Rahova, zilele trecute: „Bună dimineața! Afară se aude un zgomot puternic, ca și când ar fi un motor uriaș, în funcțiune!!! Știe cineva, ce ar putea fi?!”

Pe de altă parte, au existat și internauți care au oferit explicații mai logice pentru vibrațiile ciudate. Cum în fiecare dimineață și seară se curăță străzile și este normal să se audă astfel de sunete, cred unii.

Sunetele neobișnuite au fost remarcate și în Statele Unite, în Belgia în urmă cu patru ani, în Ungaria, Canada, potrivit mesajelor transmise de utilizatorii online. Primul videoclip postat pe YouTube în care erau înregistrat sunete neobișnuite a fost în 2008, când un utilizator a înregistrat sunetele ciudate la Homel, în Belarus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...