Ce este obligată să facă Andra de ziua ei. Artista împlinește 36 de ani

Anca Manolica 23.08.2022, 11:37

Este zi mare în familia Măruță. Andra își sărbătorește ziua de naștere, a împlinit 36 de ani, dar celebrează și 14 ani de când i-a spus marele DA lui Cătălin. Iată cum își petrece, ziua de naștere în acest an, artista. Ce mesaj a postat pe conturile sale din mediul online.

Cum își petrece Andra ziua de naștere

Cum restricțiile pandemice s-au ridicat și s-a dat liber la evenimente și concerte, artiștii români au avut o vară extrem de solicitantă. Pline de evenimente au fost și lunile de vară ale Andrei, artista tocmai a încheind o serie de patru zile de concerte în Sibiu, Iași, Satu Mare (Beltiug) și Hunedoara (Uricani).

Energică și plină de voie bună, așa cum o știm cu toții, ea a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii și clipuri video în care le arată fanilor săi periplul prin țară. Cum arată drumul către localitățile în care are concerte, cum se pregătește de spectacole, dar și atmosfera de vis de la show-urile sale.

Andra le împărtășește fanilor săi din mediul online o mulțime de lucruri despre viața sa / captură Instagram
Andra le împărtășește fanilor săi din mediul online o mulțime de lucruri despre viața sa / captură Instagram

Ei bine, și dacă anul trecut, de ziua sa de naștere, pe 23 august, artista se afla alături de soț și copii la Roma, se pare că vârsta de 36 de ani o prinde în România, puțin obosită după maratonul de concerte care a luat sfârșit ieri. Din fericire, a apucat să se bucure înainte de câteva zile de vacanță, alături de familie, în sudul Spaniei.

14 ani de mariaj cu soțul ei

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2008, pe 23 august, anul acesta împlinind 14 ani de la fericitul eveniment. În 16 martie 2011 ei deveneau pentru prima dată părinți, atunci când a venit pe lume David Alexandru, iar pe 23 iulie 2015 artista a născut-o pe Eva Maria Ioana.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis „ce-ar fi să ne căsătorim?”. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „Da” la fiecare cerere de-a lui.

Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra recent, la o emisiune de radio.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...