Ce era nevoită să facă Anca Țurcașiu când pleca în turneu pe vremea lui Ceauşescu. Vedeta, mărturisire ruşinoasă

Stan Filon, Paul Dobrescu 29.10.2021, 11:28

Anca Țurcașiu și-a amintit ce era nevoită să facă atunci când pleca în turneu, pe vremea lui Ceauşescu. Chiar dacă au fost momente grele, umilitoare chiar, vedeta recunoaște cu mâna pe inimă că au fost cele mai frumoase din viața ei de artistă.

Anca Țurcașiu a spus ce era nevoită să facă atunci când pleca în turneu, pe vremea lui Ceaușescu

Anca Țurcașiu este un nume cu greutate în showbizz-ul românesc. A cunoscut faima încă de pe vremea comuniștilor, dar s-a descurcat bine și după Revoluție. Recent, vedeta a fost invitată într-o emisiune de televiziune, unde a depănat amintiri din ”epoca de aur”.

Perioada comunismului nu a fost una plăcută pentru nimeni, nici chiar pentru artiști. Și aceștia se loveau de neajunsuri și de lipsa de alimente, mai ales atunci când plecau în turnee prin țară, când vedeau exact cum trăiesc oamenii. În Capitală, situația era una mai bună.

Anca Turcasiu a spus ce era nevoita sa faca atunci cand pleca in turneu, pe vremea lui Ceausescu
Anca Turcasiu a spus ce era nevoita sa faca atunci cand pleca in turneu, pe vremea lui Ceausescu

A renunțat la carne, imediat după Revoluție

”Țin minte când mergeam în turnee pe vremea lui Ceaușescu, atunci mâncam carne. Erau unele restaurante din sudul țării care nu aveau ce să ne pună pe masă, ne dădeau niște chifle tari cu muștar. Am trăit vremurile în care mâncam chifle cu muștar. (…) Au fost cei mai frumoși ani din viața mea”, a zis vedeta la Vorbește lumea.

Vedeta a vorbit despre secretul siluetei sale de invidiat. A spus însă că nu oferă sfaturi, dar a recunoscut ce face ea și cum se simte cel mai bine. A renunțat la arne de mai bine de 30 de ani! Recent a renunțat și la lactate, din motive medicale.

”Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate.

Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a mai spus Anca Țurcașiu la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...