Ce e obligat să facă Tavi Clonda, în fiecare seară, pentru Gabriela Cristea. ”Niciodată nu mă lasă”

Badea Violeta 17.11.2021, 13:52

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează o familie frumoasă din anul 2015, de când s-au căsătorit civil. Din povestea lor de iubire au rezultat două fetițe superbe, Victoria și Iris. Recent, artistul a oferit detalii din viața lor de părinți. Iată ce se întâmplă când sunt departe de lumina reflectoarelor. Ce e obligat să facă cântărețul pentru soția lui.

Ce face Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri din țara noastră. Cei doi au împreună două fetițe minunate, pe Victoria și Iris.

Recent, cântărețul a vorbit despre cum e el ca părinte. Acesta a mărturisit că petrece foarte mult timp cu copiii, fiindcă soția lui este ocupată cu filmările.

Tavi Clonda a povestit că are grijă ca celor două fetițe să nu le lipsească nimic și a precizat că se ocupă inclusiv de pregătirea mesei.

„Gabriela are în fiecare seară emisunea pe Antena Stars și atunci eu de fiecare dată de la cinci jumate, șase când le iau de la grădiniță și până la zece, când ajunge Gabriela, ele sunt deja în pat.

În fiecare zi le fac de mâncare, de fapt, Gabriela gătește și eu termin găteala sau o încălzesc pentru că nu mă lasă niciodată fără să le dau ceva de mâncare fetelor”, a mărturisit Tavi Clonda, la Antena Stars.

Tavi Clonda, Gabriela Cristea si cele doua fetite

Fiica cea mare a lui Tavi Clonda si a Gabrielei Cristea calcă pe urmele tatălui ei

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Invitat în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, artistul a povestit că și-a petrecut timpul cântând cu fiica lui cea mare, Victoria.

„Mă recuperez după covid. Am fost bine, am avut o stare dubioasă, dar toată familia e bine. A fost greuț anul asta, e greu pentru artiști și usor demotivant.

Ultimul vibe bun este ca am început să cant cu fata mea, Victoria, are 4 ani. Si Iris o să cante. Anul 2022 să fie pentru noi foarte bun”, a spus Tavi Clonda, prezent azi, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...