Ce e dispusă Oana Zăvoranu să facă pentru a avea un copil. ”Băiat să fie”

Andreea Bisinicu 23.01.2021, 16:04
Ce e dispusă Oana Zăvoranu să facă pentru a avea un copil. ”Băiat să fie”

Ce e dispusă Oana Zăvoranu să facă pentru a avea un copil. Da, ați citit bine. Oana Zăvoranu vrea să devină mamă și e dispusă să facă orice pentru a-și vedea visul împlinit. Una dintre marile dorințe pentru anul 2021 este să aibă un copil, „băiat să fie”, după cum a specificat frumoasa brunetă. Ce variante a luat în considerare soția lui Alex Ashraf.

Ce e dispusă Oana Zăvoranu să facă pentru a avea un copil

Bombă în showbiz! Oana Zăvoranu vrea să facă un copil, iar vestea a făcut furori în rândul admiratorilor vedetei, care au asaltat-o cu mii de întrebări despre viitorul nou membru al familiei. Nonconformistă, independentă și o voce puternică în mass-media, Oana Zăvoranu are fler la afaceri, lucru pe care toată lumea îl știe deja. Recent, bruneta și-a făcut propria emisiune pe Youtube, pe canalul său oficial, care se bucură de un imens succes în mediul online, fiind urmărită de milioane de oameni. Vedeta are tot ce-și poate dori, singurul lucru care îi lipsește este un copil. Actrița spune că a luat în calcul toate variantele pentru a rămâne însărcinată și speră ca acest lucru să se întâmple cât de curând.

„Da, lucrăm! Amândoi vrem un copil! La mine a fost mai greu să vreau asta pentru că eu încă mă simt copilul în casă și în general. Dacă o să vrea și Dumnezeu o să avem și un băiat…Să fie șmecher, ca mama lui! Am luat în considerare toate variantele, și natural și vitro și mamă surogat. Vom vedea acum ce-o fi să fie, dar băiat să fie!”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru ciao.ro

Emisiunea Oanei Zavoranu de pe Youtube se bucura de un succes imens
Emisiunea Oanei Zavoranu de pe Youtube se bucura de un succes imens

Cum se apără Oana Zăvoranu în „războiul” declarat influencerițelor din România

Oana Zăvoranu nu se teme de nimeni și de nimic. În „războiul” declarat influencerițelor din România frumoasa vedetă are de gând să se apere cu toate armele pe care le posedă. Vedeta susține că majoritatea vloggerițele românce de pe Instragram postează și promovează produse exclusiv pentru bani și nicidecum pentru bunăstarea urmăritorilor lor.

„Mă deranjează fenomenul de „influencereală my ass” care de fapt nu există…Totul e fix pentru lovele, nu există că interesează pe vreuna de „public sau fani”. Care public, care fani? Ca să ai fani sau public trebuie să fii artist nu să te dai cu creme sau să te demachiezi și să îmi arăți jegul pe cotonetă sau să dai coduri…Lumea a luat-o razna cu influencereala asta. Ce să influențezi la o cremă? Pe bune! Ce fani să ai? Spune mai bine că vrei cașcaval de pe urma gâștelor și gata! Vrăjeală multă și prosteală la fel…nume de troglodite am dat…antipatii am multe…simpatii nu prea am…Repet! Nu îmi plac oamenii care uită cine sunt și cred că toți suntem amnezici și nu mai știm cine sunt ele”, a explicat diva pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe