Ce e bine să ținem în portofel pentru a atrage abundența. Sfatul prețios al Lidiei Fecioru

Ce e bine să ținem în portofel pentru a atrage abundența. Sfatul prețios al Lidiei Fecioru

Lidiei Fecioru a dezvăluit ăn cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de pe Antena 3 ce ar trebui să ținem în portofel, dacă vrem ca acesta să fie plin tot timpul cu bani. Acest truc promite să-ți îmbunătățească situația financiară.

Sfaturi de la Lidia Fecioru pentru a avea tot timpul bani în portofel

Bioenergoterapeutul spune că pentru a avea mereu portofelul plin este bine să ai întotdeuna bacnote de 100 de lei. Se pare că această hârtie valoroasă ar funcționa ca un magnet asupra celorlalte: „Bancnota aceasta e bună, atrage bani”, a spus Lidia Fecioru.

Un alt sfat de la Lidia Fecioru este acela de anu cheltui banii primiți imediat, ci de a-i ține cel puțin o noapte în portofel, deoarece aceștia aduc energia banului. În plus, aceasta mai specifică că sera nu se dau și nu se împrumută bani, dacă vreți să fiți prosperi din punct de vedere financiar. „Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a mai spus aceasta.

portofel, sfat, lidia fecioru

Sfaturi de la Lidia Fecioru pentru a avea tot timpul bani în portofel

De asemenea, pentru a atrage banii, trebui să dai dovadă de perseverență și să formulezi foarte clar ceea ce vrei, pentru ca cei din jur să înțeleagă fără probleme. În plus, gândurile ambițioase fac diferența între oamenii care reuțesc în viață și ceilalți. Un alt truc, susţine Lidia Fecioru, este ca atunci când nu ai bani, să mergi pe străzi de case cu oameni bogaţi.

Lidia Fecioru prezintă emisiunea Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, alături de jurnalista Maria Coman. Realizatoarea TV are 57 de ani și până să devină celebră a avut mai multe meserii. În cele din urmă, s-a reorintat către ceea ce a iubit cel mai mult. Printre meseriile pe care le-a avut de-a lungul timpului, se numără: coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI