Ce difuzează PRO TV, miercuri seara, 1 aprilie 2020, imediat după Știrile PRO TV. Surpriză pentru fani

Criza sanitară, cu un foarte mare impact și asupra României, a dus la decizii și la nivelul televiziunilor. Pentru seara de miercuri, pe 1 aprilie, PRO TV a schimbat programul de difuzare. În loc de emisiunile preferate cu care românii erau obișnuiți, deja au putut fi urmărite altele, tot sub marca postului televiziune. Modificările au fost constatate cu mare surprindere de către fani.

Ce difuzează PRO TV, miercuri seara, 1 aprilie 2020, imediat după Știrile PRO TV. Surpriză pentru fani

Imediat după principalul buletin de știri al zilei, miercuri, pe 1 aprilie 2020, telespectatorii vor putea urmări emisiunea Gospodar fără pereche. În contextul actual, al pandemiei în plină desfășurare, filmările pentru show-ul financiar Imperiul Leilor au fost întrerupte. Din acest motiv, emisiunea care a intrat rapid printre preferințele românilor nu a mai fost difuzată. Întreruperea a fost marcată chiar după câteva ediții, din primul sezon. O soartă similară a avut-o și serialul Vlad, după ce al treilea sezon din thrillerul românesc nu a mai fost difuzat.

Ce difuzează PRO TV, miercuri seara, 1 aprilie 2020, imediat după Știrile PRO TV. Surpriză pentru fani

Grila de programe a fost schimbată, iar PRO TV va difuza o altă emisiune în loc de Imperiul Leilor

În seara de miercuri, va putea fi urmărită emisiunea Gospodar fără pereche, ce o are în prim-plan pe prezentatoarea Geanina Ilieș. Totodată, decizia a fost făcută publică de către oficialii postului de televiziune și după ce în România a fost declarată stare de urgență. În ediția difuzată pe PRO TV, pe 25 martie, într 20:30 și 22:30, a putut fi urmărit cum frumoasa prezentatoare a ajuns acasă la Cristian, un tânăr iubitor de lavandă, și care a fost pus să aleagă între două posibile iubite. Răgazul oferit de Geanina a fost considerat suficient, de aceea prezentatoarea a fost nevoită să se prezinte la el acasă.

Majoritatea emisiunilor au avut parte de anulări pentru viitorul apropiat. Tot pe 1 aprilie 2020, de la ora 23:00, pe PRO TV poate fi urmărit și filmul artistic “Înmormântare cu peripeții”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI