Ce diferenţă este între salariile lui Dani Oţil şi Răzvan Simion. Mai rar aşa ceva printre prezentatori

Beatrice Dumitru 29.11.2021, 15:11
Ce diferenţă este între salariile lui Dani Oţil şi Răzvan Simion. Mai rar aşa ceva printre prezentatori

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt doi dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Emisiunea pe care cei doi o prezintă se află în topul audiențelor, fiind și plătiți pe măsură. Dani Oțil a dezvăluit ce salariu are colegul său de platou.

Dani Oțil, despre salariul lui Răzvan Simion

Dani Oțil și Răzvan Simion prezintă emisiunea matinală de la Antena 1 de 13 ani, iar pe lângă aceasta mai câștigă bani și din alte proiecte. Cei doi mai prezintă și diferite evenimente, cum ar fi festivaluri muzicale sau concerte. Cei doi sunt și foarte buni prieteni și vecini, iar Dani Oțil a povestit cum l-a convins Răzvan Simion să nu-și cumpere un avion, așa cum își dorea.

Ce diferenţă este între salariile lui Dani Oţil şi Răzvan Simion. Mai rar aşa ceva printre prezentatori
Ce salarii au cei doi prezentatori dela Antena 1.

„Mi-am luat casă de gura lui Răzvan. A găsit o jumătate de duplex și nu a vrut să se mute oricine lângă el. El mi-a negociat casa. A scăzut la preț aproape 25.000 de euro și ne-am luat doua case lipite. Eu aveam bani să-mi cumpăr un avion ultraușor și să plec să văd lumea, dar a început criza în 2008”, a povestit Dani Oțil la podcastul lui Speak.

Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion

Prezentatorul a spus că a fost nevoit să renunțe la visul său de a avea un avion, dar și-a cumpărat casă. Se pare că ar încasa de la Antena 1 un onorariu de aproapte  10.000 de euro pe lună. Dani Oțil a dezvăluit și ce salariu are prieteneul său, Răzvan Simion, și cum a ajuns să-și achiziționeze o casă.

Răzvan m-a invitat la masă cu soția sa, el avea un copil, și m-a întrebat: „Dani, tu ce ai de gând să faci cu viața ta?” Și i-am spus: ne vor înjumătăți salariile din cauza crizei, pentru că așa se auzea. Eu am o garsonieră, mai am ceva bani strânși și vreau să-mi cumpăr un avion și să văd lumea. Găsisem deja unul. Atunci, Răzvan mi-a pus contractul de casă în față, negociase tot, fusese și la bancă, pentru că noi avem același salariu. Și el mi-a luat credit. Și în loc să-mi cumpăr avion, mi-am cumpărat casă”, a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu în mare secret în luna mai, după ce la începutul anului 2020, în Mexic, îi oferise inelul de logodnă. Cei doi au deveni părinții unui băiețel în luna septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...