Ce diferenţă de vârstă este între Adela Popescu şi Radu Vâlcan. N-ai fi zis niciodată: „Sunt problematice”

Badea Violeta 20.01.2022, 11:47

Telespectatorii emisiunii Vorbește Lumea au avut parte de noi surprize! Tema ediţiei de astăzi, 20 ianuarie, este diferenţa de vârsta într-un cuplu, așa că Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au început emisiunea vorbind despre familiile lor. Ce diferenţă de vârstă este între frumoasa prezentatoare TV și Radu Vâlcan. Fanii au fost surprinși în momentul în care au aflat acest detaliu!

Cu câți ani este mai mică Adela Popescu față de Radu Vâlcan

Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu și-au obișnuit telespectatorii cu numeroasele subiecte inedite pe care le abordează.

Cei trei se înțeleg de minune, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Din platoul emisiunii de la Pro TV, voia bună și distracția nu lipsesc niciodată.

Aceștia au simțul umorului și nu se feresc să-și adreseze tot felul de întrebări care au legătură cu viața personală. De data aceasta, vedetele au avut ca temă de discuție diferenţa de vârsta într-un cuplu.

Prima care a dat din casă a fost nimeni alta decât Adela Popescu. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că între ea și partenerul ei există o diferență de 9 ani, dar consideră că este suficient de matură ca să nu existe probleme întrei ei.

„Eu am 35 şi şi el 44. Eu am prins alte curente muzicale, de exemplu, dar zic că sunt suficient de matură ca să nu fie probleme între noi doi. Dar în general diferenţele mari sunt problematice”, a dezvăluit Adela Popescu, la Vorbeşte Lumea.

Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu si Shurubel
Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu si Shurubel

Ce mărturisiri au făcut ceilalți doi prezentatori de la Vorbește Lumea

Shurubel este căsătorit cu Iulia Admache din vara anului 2019, pe când bărbatul avea vârsta de 31 de ani. Prezentatorul a dezvăluit că între el și soția lui există o diferență de doar doi ani. Precizăm că tânăra este Brand Manager la Utv și owner la NATIV Design.

„Eu am 33 de ani, soţia are 31, deci e o diferenţă de doar 2 ani.”, a spus Andrei Lăcătuș, alias Shurubel.

Ulterior, Bogdan Ciudoiu a dezvăluit ce diferență de vârstă există între el partenera lui. Precizăm că îndrăgitul prezentator este căsătorit cu Alecsandra și împreună au o fetiță superbă, pe Natalia.

„Soţia mea e mai mare cu două luni decât mine. A fost în liceu cu Shurubel”, a spus Bogdan Ciudoiu

„Da, eu am cunoscut-o înaintea lui! Ei doi s-au întâlnit abia în facultate”, a completat Shurubel.

Amintim că Bogdan Ciudoiu și Shurubel au fost colegi între ianuarie 2017 şi iulie 2021, perioadă în care au realizat matinalul Virgin Radio alături de Ionuţ Bodonea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...