EXCLUSIV

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. Vedeta, corp de invidiat la 48 de ani. „Nu adorm cu capul în frigider” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 23.08.2021, 17:24

Oana Zăvoranu, 48 de ani, continuă să surprindă foarte mult prin maniera în care reuşeşte să se menţină tânără şi cu un tonus foarte ridicat. Iar asta îi este recunoscut în primul rând chiar de către fanii ei, care nu ezită să o oprească chiar şi în vacanţă, pe malul mării, pentru a-i cere tot felul de sfaturi pe tema asta.

„Pur şi simplu, fac ce-mi place!”

În fapt, Oana spune că cea mai des întâlnită întrebare ce i s-a adresat în timpul acestei vacanţe, petrecute, pe litoralul românesc, în cursul lunii august, a fost cum reuşeşte să-şi păstreze echilibrul atât de bine. Asta printre cereri nenumărate de autografe şi pupici, cum nu se fereşte chiar ea să ne povestească.

“Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că  nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru impact.ro.

oana4
oana4

Mare amatoare de ciocolată

Mai în glumă, mai în serios, Oana a dezvăluit că e un mare fan al unei anume băuturi de răcoritoare anume, cu gust de coca. În plus, Oana e mare amatoare şi de ciocolată Nutella, aşa că combinaţia dintre cele două nu e chiar pe placul tuturora.

“Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta.  Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, mai spune ea.

Nici cu apa nu are o relaţie foarte bună, Oana Zăvoranu precizând că există zile în viaţa sa când nu bea apă sau extrem de puţină. “Nu am o relaţie bună cu apa, recunosc! Nu ştiu de ce, dar noi două ne ne dăm în vânt una după cealaltă!”.

“Mie îmi place aşa cum sunt”

Oana susţine că de multe ori prefer ceaiul în locul apei, fiind cel produs în casă, fie cel comercializat în ultimii ani sub diverse forme şi arome. În plus, Oana Zăvoranu susţine că nu e aproape deloc fan al machiajului.

“Mie îmi place aşa cum sunt. De câte ori m-aţi văzut pe mine fardată? Foarte rar! Mai mult seara şi atunci dacă e vreo ocazie importantă, când chiar trebuie să fac asta. În rest, îmi place să arăt cât mai natural. Iar asta, de ani buni!

E o situaţie pe care o ştiu mulţi dintre prietenii mei. Pur şi simplu nu suport fondul de ten. Şi dacă nu sunt nici slabă, nici sluţită, atunci mă întreb de multe ori ce sens are să mă urâţesc eu singură?!”, îşi exprimă ea crezul personal.

Oana Zăvoranu, momente de relaxare pe litoralul românesc

Altfel, Oana Zăvoranu mai adaugă că a avut parte de o vacanţă foarte frumoasă pe litoralul nostru, în care s-a distrat de minune şi în cursul căreia a declarat că a simţit din plin simpatia pe care fanii o au pentru ea.

“Ăsta e şi motivul principal pentru care va trebui să revin cu forţe proaspete la emisiunea mea, de care lumea s-a declarat îndrăgostită. E ceea ce le-am şi promis că voi face, adăugând foarte multe surprize, marca Oana Zăvoranu!”.

Urmăriți Impact.ro și pe