Ce detaliu s-a observat pe mâinile Regelui Charles la sosirea în România. Boala ascunsă de care suferă

Corina Oprea 03.06.2023, 15:55

Regele Charles este cu adevărat un personaj, care atrage atenția cu fiecare gest. Odată venit în România, a intrat și mai mult în atenția publicului. Un detaliu extrem de important, dar știut deja de mulți, a putut fi observat și acum, odată ajung pe meleaguri românești. Boala lui este evidentă, nu mai există niciun dubiu.

Detaliul care indică boala Regelui Charles

De multe ori, Regele Charles a fost subiect principal de discuție din cauza felului în care arată mâinile sale. Noul conducător al Casei Regale britanice a apărut de multe ori cu degetele extrem de umflate, ceea ce a atras atenția tuturor. Mâinile sale erau extrem de umflate, ceea ce sugera existența unei afecțiuni grave.

Niciodată nu a vorbit despre acest subiect și a preferat să păstreze tăcerea, deși au apărut tot felul de idei legate de acest aspect fizic. Presa britanică a decis chiar să ia legătura cu mediii, în speranța că ei vor putea clarifica situația și vor dezvălui cu ce problemă se confruntă monarhul britanic.

Una dintre cauzele degetelor umflate ar putea fi edemul, care duce la retenția de lichide. Este o afecțiuni ce apare mai mult la persoanele în vârstă. Nu este de mirare că l-ar fi putut afecta și pe Charles al III-lea, având în vedere că a ajuns la venerabila vârstă de 74 de ani.

„Edemul este o afecțiune în care organismul începe să rețină lichide în membre, în mod normal picioarele și gleznele, dar și în degete, ceea ce le face să se umfle.

Edemul este o afecțiune comună și afectează în cea mai mare parte persoanele cu vârsta peste 65 de ani, deoarece capacitatea de control al fluidelor este limitată. Pentru a vedea dacă aceasta este cauza, apăsarea zonei umflate timp de aproximativ 15 secunde ar provoca o depresie în zonă’, a spus Dr. Gareth Nye.

Cum a apărut Regele Charles în România

Faptul că mâinile Regelui sunt umflate a putut fi observat chiar și la venirea lui în România. Prima oprire a fost la Palatul Cotroceni, unde a susținut un discurs în timpul căreia a putut fi analizat îndeaproape. Și atunci, degetele sale păreau destul de inflamate și roșii.

Monarhul nu pare să fie afectat deloc de această problemă de sănătate. Nu își ascunde niciodată palmele și, din contră, gesticulează mult și nu are nicio reținere. Nu se știe care este cauza acestei situații, dar cert este că Regele se simte bine la aproape 75 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe