Ce decizie fără precedent a luat Florin Salam după moartea fratelui său. Durerea este prea mare iar lacrimile nu se mai opresc (EXCLUSIV)

Cristian Cojocaru 21.11.2020, 21:06
Ce decizie fără precedent a luat Florin Salam după moartea fratelui său. Durerea este prea mare iar lacrimile nu se mai opresc (EXCLUSIV)

Cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam trece prin momente cumplite. În urma pierderii suferite, acesta a decis să-și schimbe viața. Decizia luată de Florin Salam după moartea fratelui său, este una dramatică.

Ce decizie fără precent a luat Florin Salam după moartea fratelui său

Florin Salam trece prin momente grele. Decizia luată de Florin Salam după moartea fratelui său, este una care îi schimbă viața. Trecând printr-o depresie, familia și prietenii acestuia încearcă sâ îi fie alături și să îl sprijine moral, pentru a mai putea trece peste acest moment greu. Apropiații acestuia au declarat că artistul trecce printr-un chin, și că, de două luni, a renuțat să mai apară în public.

Astfel, afectat de moartea fratelui său, manelistul a considerat că este momentul să facă o schimbare majoră în viața sa. Acesta a renunțat să mai locuiască la reședința sa din București și a considerat că cel mai bine pentru el, în această perioadă, ar fi să locuiască în casa soacrei sale, într-un sat în apropiere de Craiova. Deși prietenii încearcă să îi fie aproape și să îi arate că acest stil de viață nu îi va face bine, se pare că artistul este tot mai abătut și își plânge ore în șir fratele pierdut.

Atât soția acestuia cât și copiii sunt îngrijorați de starea sa psiho-emoțională și îl îndrumă să consulte un psiholog. Părerea lor este că un profesionist l-ar putea determina să iasă din această stare depresivă în care se afundă tot mai tare.

Florin Salam după moartea fratelui său 
Florin Salam după moartea fratelui său

Florin Salam nu mai are putere să cânte

Acest eveniment tragic îi afectează nu numai starea de sănătate dar și cariera. Astfel că acesta nu mai dorește să își onoreze invitațiile la diferite evenimente, dar nici nu mai dorește să cânte. De aproximativ două luni, acesta și-a schimbat total viața, iar nici măcar dragostea sa pentru muzică se pare că nu îl mai ajută în aceste momente dificile. Comportamentul său absent, privirea în gol dar și orele târzii la care acesta plânge, reprezintă faptul că a fost puternic afectat. Momentan se pare că îi este imposibil să se mai regăsească în cel ce a fost până mai acum două luni.

Neluțu Stoian, fratele cântărețului, a fost internat în luna iulie, fiind infectat cu noul coronavirus și confirmat pozitiv. În septembrie, nimeni nu mai știa nimic de Neluțu Stoian, astfel că au început să își pună întrebări. Deznodământul tragic a fost când Florin Salam a aflat că fratele lui nu a putut lupta până la capăt, astfel că acesta a decedat.  Acestă decizie a lui Florin Salam a suprins atât familia și prietenii, dar și pe fanii cântărețului, Apropiații speră ca ulterior acesta să își revină, potrivit playtech.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe