Ce datorii are familia Simonei Halep. Secretele au ieșit acum la iveală

Marian Cărăvan 10.07.2020, 11:30

Simona Halep este o sportivă de succes, a cunoscut gloria, mai pe scurt este un om realizat. Performanțele sportive i-au umplut conturile și așa a ajuns să investească banii în diverse afaceri. Dacă ei îi merge bine, nu același lucru se poate spune despre familia sa.

Datoriile familiei Simonei Halep

Familia Simonei Halep nu stă deloc bine la capitolul bani. Dacă Simona Halep nu duce deloc grija zilei de mâine, având unele afaceri care rezistă, în schimb familia sa se confruntă cu mari probleme financiare. Tatăl și fratele sportivei au datorii mari, afacerile care le aduceau înainte câștiguri consistente au scăzut treptat. Trei dintre firmele controlate de familia Simonei Halep au ajuns la datorii totale de peste 5 milioane de euro. Cifra de afaceri pentru anul 2019 este de zece ori mai mică, respectiv 500.000 euro.

Societatea deținută de Stere Halep, tatăl campioanei, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 0 și a ajuns la datorii de 7,3 milioane lei. Cubit SRL a ajuns în această situație după ce localul din Constanța al familiei Halep a fost închis anul trecut, clădirea în care se situa urmând să fie utilizată în alt sens.

Și asta nu ar fi tot, New Concept Imob SRL, o societate deținută de fratele sportivei, Nicolae Halep, a ajuns să aibă datorii de 15,2 milioane lei, la o cifră anuală de afaceri de 120.000 lei. Firma se ocupă cu tranzacții imobiliare.

Din ce face bani Simona Halep

Simona Halep, 28 de ani, a devenit antreprenor și se descurcă bine și în această zonă. A început cu două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov, ale căror costuri s-au ridicat la 2 milioane de euro și, văzând că are succes, i-a venit ideea construirii unui hotel de 5 stele, cu patru etaje și în Constanța, în locul unei foste cafenele, precum și a unei clinici medicale.

Dar pentru ocupanta locului 2 WTA tot tenisul este pe primul plan și încearcă să evolueze la un nivel cât mai bun. După perioada de izolare, campioana de la Wimbledon și-a reluat pregătirea și pe terenul de tenis și așteaptă revenirea turneelor din circuitul profesionist. Organizatorii turneului de la Palermo, care va debuta pe 3 august, o așteaptă cu brațele deschise. Până atunci, constănțeanca a participat la un turneu demonstrativ la Cluj-Napoca, fiind practic prima apariție după câștigarea turneului de la Dubai, pe 22 februarie.

Urmăriți Impact.ro și pe