Ce dă gratis Digi tuturor clienților. Trebuie doar să existe ceva în telefon. Iată despre ce e vorba

Mihai Roșoiu 20.11.2020, 17:39
Ce dă gratis Digi tuturor clienților. Trebuie doar să existe ceva în telefon. Iată despre ce e vorba

Marii jucători de pe piața de telecomunicații se pregătesc pentru ceea ce putem considera „Next Level”. Toate companiile care operează în România au început deja să pregătească marile oferte în materie de internet 5G. Noua tehnologie începe să apară peste tot în lume, iar jucătorii din piață au pregătit deja oferte bune. Ce dă gratis Digi tuturor clienților. Pentru a beneficia de oferta celor de la RCS-RDS trebuie doar să existe un telefon compatibil pentru această nouă tehnologie.

Ce dă gratis Digi tuturor clienților. Trebuie doar să existe ceva în telefon

Clienții Digi| RCS -RDS din capitala României, dar și din alte orașe mari ale țării se vor putea conecta la rețeaua 5G. Oferta colosului în telecomunicații este una mai mult decât favorabile. Alegerea unui abonament cu internet denumit Optim Nelimitat îți va oferi șansa de a te bucura de noua rețea 5G în România, însă nu nelimitat. Un abonat la opțiunea Optim Nelimitat înseamnă că respectiva persoană se va bucura de 80Gb în rețeaua 5G.

Ca și alți operatori și Digi| RCS -RDS oferă acces la internet nelimitat. Numai că în ciuda internetului nelimitat viteza este diferită atunci când depășești anumite limite de consum.

Revenind la oferta Digi| RCS -RDS de internet 5G trebuie să spunem că aceasta nu este valabilă în toată România. În cazul în care aveți un abonament cu acces la tehnologia 5G trebuie să găsiți neapărat punctul cu pricina. Adică punctul în care poți beneficia de rețea.

Ce da gratis Digi tuturor clientilor. Trebuie doar sa existe ceva in telefon
Ce da gratis Digi tuturor clientilor. Trebuie doar sa existe ceva in telefon

Telefoane compatibile cu rețeaua 5G sunt tot la Digi| RCS -RDS

Compania RCS-RDS și-a pregătit inclusiv o ofertă considerabilă din punct de vedere al aparatelor combinate cu noua tehnologie. 15 modele de telefoane au pregătit reprezentanții Digi pentru rețeaua 5G.

Samsung S20 Ultra sau Samsung Note 20 Ultra sunt doar două dintre modele pe care le găsiți și sunt compatibile cu 5G. De asemenea, Huawei vine cu două aparate foarte apreciată de specialiști. Gama P40, cu ambele variante Lite și Pro, este perfect potrivită pentru noua rețea ce a apărut la nivel mondial. Prețurile pentru smartphone-urile chinezești nu sunt exagerate. 350 de lei avans și 104 lei lunar. Aceasta este suma pe care o cer cei de la RCS – RDS pentru Huawei. Motorola Edge pare a fi un telefon mai pretențios, dar la fel de compatibil. Cu 640 de lei avans și 138 lei lunar îți poți achiziționa acest model de telefon.

Așadar, Digi| RCS -RDS vine cu o ofertă tentantă pentru iubitorii de telefoane, însă v-am informat și despre ce dă Digi gratis tuturor clienților. Internet 5G, dar cu limită pentru anumite tipuri de abonament.

 

Urmăriți Impact.ro și pe