Ce culori ne atrag prosperitatea în 2023. Argintiul îți va purta noroc tot anul

Astrolog Roxana Lușneac 14.01.2023, 15:12
Ce culori ne atrag prosperitatea în 2023. Argintiul îți va purta noroc tot anul

Așa cum evenimentele de zi cu zi ne afectează din punct de vedere emoțional, energetic, așa și noi avem o foarte mare influență asupra vieții noastre prin culorile pe care alegem să le purtăm zi de zi.

Culori care ne atrag prosperitatea în 2023

Partea bună sau rea, depinde, este că noi NU doar ne atragem starea de astăzi făcând anumite alegeri de culoare, ci fără să ne dăm seama ne atragem un viitor, un stil de viață, întâmplări și evenimente care urmează să vină în drumul nostru, doar pentru că am tins să practicăm constant și zi de zi că un ritual în care scoatem la interval starea noastră și am expus-o prin alegeri coloristice.

Iată aici ce va propun eu pentru 2023:

Auriu -daca vreti sa incepeti un nou business in 2023 Această culoare semnifică prosperitatea și bogăția in majoritatea culturilor. Cumpara-ti niște accesorii frumoase aurii, dacă nu te simți mulțumit cu ceea ce ai din aur real și vei vedea deja că energia ta se schimbă odată ce te uiți în oglindă.

Roșu – această energie de foc poate să scoată pe foarte multi oameni din zona lor de confort. Dacă ești genul de persoană care nu ar purta niciodată această culoare nicăieri, te provoc ca de acest revelion să ieși din zona ta de confort si daca esti femeie sa iti faci buzele, unghiile,rosii, sa porti o rochie sau o bluza de aceasta culoare, iar daca esti barbat sa porti o cravata , o bratara sau un sacou rosu.

Această culoare aduce pasiune energie putere, iar dacă ai nevoie de o schimbare în cariera ta în 2023, nu ezita să o porți cu încredere în noaptea dintre ani.

Dacă vrei să călătorești mai mult in 2023, Adoptă culoarea albastru deschis de revelion, pentru că aceasta aduce liniște pace, dar reprezintă și apa și cerul. Această culoare este recomandată mai ales dacă 2022 a fost pentru tine un an destul de tumultos, si ai vrea ca în 2023 să îți găsești liniștea, pacea, armonia interioara.

Citește și: Horoscopul banilor în ianuarie 2023. Cinci zodii au noroc de bani în prima lună a anului

Ce culori ne atrag prosperitatea in 2023. Argintiul iti va purta noroc tot anul

Argintiul îți va purta noroc tot anul

Galben – această culoare radiază de optimism și energie, aduce vibrații pozitive, idei noi și distracție în 2023.

Argintiul este o culoare norocoasă pentru cei care doresc să stabilizeze ceva ce au creat deja în 2022.

Rozul este cel care te va ajuta să te bucuri de momente frumoase în fiecare zi, aducând o doză de optimism pe tot parcursul anului 2023.

Vă aștept să mă urmăriți pe Roxana Lușneac Cioriceanu:

⬡ Website: https://www.roxanalusneaccioriceanu.com
⬡ Facebook: https://www.facebook.com/roxana.lusneac
⬡ Instagram: https://www.instagram.com/astrologroxanalc/
⬡ Youtube: https://youtube.com/@astrologroxanalusneac

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...