Ce crește Andreea Marin în grădina din spatele casei. Fanilor nu le va veni să creadă, vedeta a mărturisit tot

Badea Violeta 20.10.2021, 13:24
Ce crește Andreea Marin în grădina din spatele casei. Fanilor nu le va veni să creadă, vedeta a mărturisit tot

Andreea Marin are, fără dar și poate, o carieră impresionantă. Deși este implicată în foarte multe proiecte și se ocupă în permanență de educația și creșterea fiicei sale, Violeta, vedeta și-a dedicat timpul și treburilor gospodărești. Iată ce deține fosta zână a surprizelor în grădina din spatele casei. Fanii au rămas fără cuvinte!

Andreea Marin, gospodină desăvârșită

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și un program extrem de încărcat. Cu toate astea, zâna surprizelor își găsește timp pentru a se ocupa personal de grădina pe care o are în spatele casei.

Frumoasa brunetă are propria recoltă pe care o îngrijește cu multă dragoste, motiv pentru care nu mai are nevoie să facă piața. Andreea Marin știe că alimentația joacă un rol foarte important în menținerea sănătății, așa că a ales să crească natural o mulțime de bunătăți.

„Grădina e foarte darnică, dacă ai grijă de ea. Roșii, ardei, morcovi, mandarine, lămâi, cireșe, vișine, mere, caise, la anul și via cred că va rodi, fructe de pădure, verdețuri, mentă, cimbru, busuioc și alte mirodenii, o mulțime de bunătăți crescute natural, fără chimicale, ne ajută să gătim gustos și sănătos în bucătăria noastră.

Unele abia se coc, altele se lasă așteptate, pentru noi e o bucurie să culegem propriile roade.”, a declarat vedeta, citată de Click!.

Andreea Marin, gospodina desavarsita
Andreea Marin, gospodina desavarsita

Andreea Marin, despre întâlnirea cu  J.Lo

În această vară, Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au petrecut câteva zile în Capri. Acolo, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Vedeta a vorbit despre această întâlnire neașteptată.

„Eu am fost ani la rând corespondent al televiziunii naționale la premiile Oscar, am făcut o puzderie de interviuri și acolo, și în alte colțuri de lume, cu vedete autentice, nu pot să spun că sunt mirată când mă aflu în fața unei persoane publice de calibru.

Și ei sunt oameni, de multe ori se comportă mult mai firesc decât ne-am putea închipui, iar J. Lo este chiar un om de o naturalețe de invidiat, frumoasă și caldă, o admir pentru echilibrul său și pentru talentul ei, pentru reușita de a-și trăi viața cu picioarele pe pământ, în ciuda tentațiilor ce cu siguranță nu o ocolesc. Bravo ei! E un model ca femeie.”, a declarat Andreea Marin pentru sursa menționată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...