Ce conţine vaccinul anti-covid-19. De ce s-a imunizat Andreea Esca: „Fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința”

Ana Ionescu 04.06.2021, 19:08
Ce conţine vaccinul anti-covid-19. De ce s-a imunizat Andreea Esca: „Fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința”

Andreea Esca a fost prima vedetă care a răspuns unei provocării lansate de medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid în România. Prezentatoarea TV a dezvăluit de ce s-a imunizat împotriva coronavirusului, mai ales că ea a trecut deja prin boală.

De ce a ales Andreea Esca să se vaccineze anti-covid

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a lansat, joi, o provocare mai multor vedete. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid a lansat un apel către Andreea Esca, Lucian Mîndruţă, Mihai Bobonete și Sandu Pop (Văru Sandel) pentru a spune ce conține vaccinul în opinia lor și de ce este importantă imunizarea împotriva covid.

Andreea Esca a fost prima care a răspuns provocării și a mărturisit de ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus.

“Cred că fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie, să merg fără mască peste tot, să merg la festivaluri, să dansez la petreceri, să mă întâlnesc cu toți cunoscuții și prietenii mei, vreau să călătoresc, vreau să merg la treatru, la film cu fața descoperită. Așa că dacă mă întrebați ce conține vaccinul…pentru mine conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte”, a spus Andreea Esca într-un video postat, vineri, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

La scurt timp, Lucian Mîndruţă, Mihai Bobonete și Văru Sandel au răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiță.

Care a fost reacția românilor la această campanie

Răspunsurile vedetelor au fost promovate pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. Mulți dintre români au avut însă reacții dure vizavi de această campaniei, la care s-au alăturat vedete.

Sunt uimita de ideile principale pe care se bazează motivația anumitor vedete la aceste clipuri. Din ce îmi aduc aminte doamna Esca a trecut printr-o dramă cu soțul ei, atunci când el s-a îmbolnăvit de covid. Mă așteptam de la o persoană care a trecut prin așa ceva să spună că vaccinul înseamnă să eviți îmbolnăvirea gravă și AȚI, să îți protejezi familia etc. Dar ea se bazează pe călătorii, plecări, petreceri și dansuri etc. Ciudată lume!

Hopa aici numai mesaje de bine pentru vaccin…. Cred că restul sunt șterse.

Dar de unde așa o abundenţă de vedete care îndeamnă la vaccin… e cusută cu ață albă campania voastră de convingere a celor peste 75% din populație

Voi vă umpleți buzunarele și capul de griji, spuneți oamenilor ce conține vaccinul și care sunt efectele negative, explicați oamenilor în termeni populari că nu se moare de la acest vaccin, mergeți la țară și vorbiți cu oamenii direct, răspundeți le la întrebări! Nu mai cheltuiți banii cu „vedetele” că nu îi ia nimeni în calcul!, au fost câteva dintre mesajele pe care le-au scris românii pe pagina Ro Vaccinare. 

Urmăriți Impact.ro și pe