Ce conține, de fapt, recipientul misterios din care Simona Halep bea în timpul meciurilor. A fost văzută cu el la US Open, abia acum s-a aflat

Badea Violeta 25.11.2022, 08:09

Simona Halep a început antrenamentele și continuă să spere că se va face dreptate în cazul său de dopaj. Nu de puține ori, fostul lider mondial a fost surprins bând dintr-un recipient în timpul turneelor din America de Nord. Toată lumea s-a întrebat ce a consumat sportiva. Ei bine, iată ce se afla, de fapt, în sticluță!

S-a aflat ce era în sticluța suspectă din care Simona Halep a fost surprinsă că bea în timpul turneelor

Problemele se ţin lanţ de Simona Halep. Sportiva a traversat o perioadă dificilă în viața sa personală, divorțând de afaceristul Toni Iuruc. Ulterior, fostul lider mondial a primit lovitura de grație, fiind depistat pozitiv cu o substanţă interzisă la US Open 2022.

Acum, campioana de la Wimbledon riscă o suspendare de patru ani de zile, ceea ce ar însemna, de fapt, sfârșitul carierei sale. Din acest motiv, aceasta luptă cu toate armele pentru a-și demonstra nevinovăția.

Jucătoarea din Constanța a fost văzută în timp ce consuma o băutură dintr-un recipient micuț în timpul turneelor din America de Nord. Astfel, toată lumea s-a întrebat ce se afla, de fapt, în respectiva sticluță.

Un medic câștigător al Ligii Campionilor cu fosta echipă a lui Dan Petrescu a spus adevărul despre recipientul misterios. Potrivit acestuia, Simonei Halep are carențe de colagen, motiv pentru care ar fi consumat în timpul celor două turnee la care a evoluat în Statele Unite ale Americii o formulă de colagen foarte puternic, notează prosport.ro.

Ce se afla in recipientul din care bea Simona Halep
Ce se afla in recipientul din care bea Simona Halep

Când ar putea afla Simona Halep verdictul pentru dopaj

Simona Halep se luptă cu toate puterile pentru a-și dovedi nevinovăția în cazul său de dopaj. Totuși, dacă va fi gasită vinovată, sportiva de 31 de ani riscă o suspendare de patru ani, ceea ce ar însemna să pună punct carierei sportive. Recent, avocatul Cristian Jura a spus când ar putea afla jucătoarea din Constanța verdictul final.

„Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA.

Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta, poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât.

Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important”, a precizat specialistul.

Citește și Imaginea cu care Simona Halep și-a speriat fanii. Detaliul observat de mulți pe contul sportivei. „Ce a pățit?”. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...