Ce câini au vedetele din România. Ce rase au ales și de ce

Daria Petrescu 20.09.2020, 18:38
Ce câini au vedetele din România. Ce rase au ales și de ce

Multe dintre vedetele noastre sunt mari iubitoare de animale, așa că au adoptat unul, doi sau chiar trei câini. Mai mult, patrupedele au fost transformate în vedete și asta pentru că stăpânii lor le-au făcut cont de Facebook, au postat imagini pe contul de socializare sau au lansat o melodie, cum este și cazul lui Dorian Popa. Printre cei mai mari iubitori de animale se numără Adela Popescu, Andreea Marin sau Monica Anghel. Iată  ce rase de câini au vedetele.

Câinii vedetelor din România: Cheluțu al lui Dorian Popa a devenit vedetă

Dorian Popa a reușit să își transforme patrupedul într-o adevărată vedetă, după ce a lansat un clip în care acesta era subiectul principal. De altfel, piesa a reușit să strângă în aproape o săptămână, 4.2 milioane de vizualizări.

Totuși, povestea lui Cheluțu nu este una tocmai fericită. Cățelul a fost adoptat de Dorian într-o stare extrem de proastă.

„Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștință de-ale mele. Probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioș.

Lidia Buble nu se desparte de Bubbly

Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse. Ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară. Aceștia au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo. A  stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie.

Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum asta, s-a făcut bine băiatul meu. După care a mai stat puțin la părinții Claudiei, întrucât nu aveam casa gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat”, a povestit Dorian Popa.

Lidia Buble este o altă vedetă care nu se desparte de cățelușul ei. Ea l-a primit pe Bubbly de la Răzvan Simion, fostul ei iubit. Patrupedul o însoțește peste tot pe artistă, chiar și la filmări.

„Spre uimirea tuturor, îl iau și pe scenă, cu mine. Îl mai las dj-ului sau îl aduc în fața publicului, pentru că… este cerut!”, declară cântăreața.

Mihai Bendeac în vârstă de 35 de ani, a salvat de la moarte un cățel

”Pe drum, l-am găsit pe el. Slab mort și pe cale a fi lovit”, îşi aminteşte Mihai Bendeac, care mai spune cã imediat s-a creat o legãturã între el şi cãţel.

Monica Anghel are 6 câini, pe care îi adoră. „Singurul câine pe care l-am cumpărat este Bobo, un Bichon de 9 ani, pe care l-am luat pentru fiul meu, Aviv, care pe atunci avea doar 6 luni.

O mai avem pe Codiță, o metisă peste care, acum vreo 7 sau 8 ani, Alex, fratele meu, era să dea cu mașina. Mai e Puky, care anul ăsta face patru ani. Este primită de la Nelu Secheli, antrenorul meu de echitație. Îl mai avem pe Paco, un Cane Corso primit de la Alex Secheli, fiul antrenorului meu.  Pe Nero, un Lup negru de o lună și jumătate”,  a spus Monica Anghel pentru Libertatea.

Zâna are doi câini și mai multe păsări

Andreea Marin are în curtea casei mai multe păsări, pești, două pisici și doi câini. Vedeta este o mare iubitoare de animale și îi place ca timpul liber, să îl petreacă în compania lor. Câinele Lup al iubitului său, Adrian Brâncoveanu, este ultimul sosit în familie. Acesta se înțelege foarte bine cu Lady, cățelușa Andreei.

Monica Anghelel
Monica Anghel

Adela Popescu are doi căței: Paco, un Ciobănesc german primit de la soțul ei, Radu Vâlcan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale din 2011. Pug-ul pe nume Ciu este vedeta familiei. De altfel, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV s-a îndrăgostit la prima vedere, după cum a recunoscut.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe