Ce cadou i-a făcut Violeta lui Ştefan Bănică Jr. de ziua lui. Fiica Andreei Marin a povestit tot

Iancu Andreea, Ana Ionescu 22.10.2021, 15:32

Violeta Bănică, fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, este o tânără admirabilă, frumoasă și educată, ce își face părinții mândri. Aceasta obișnuiește să fie extrem de discretă în privința vieții sale intime, însă recunoaște adesea că are o relație minunată cu fratele său, Radu Ștefan, precum și cu tatăl său. Pentru că în urmă cu doar câteva zile artistul a aniversat ziua de naștere, Violeta a dezvăluit ce cadou i-a făcut lui Ștefan Bănică Jr. împreună cu fratele ei. Frumoasa fiică a Andreei Marin a oferit detalii despre modul cum a decurs ziua pentru ea și familie.

Fiica Andreei Marin a dezvăluit ce cadou i-a făcut tatălui ei, Ștefan Bănică Jr.

Prezentă de curând în cadrul evenimentului de lansare al unui proiect în care mama sa este implicată, Violeta a surprins nu doar prin frumusețea și gingășia sa extrem de naturală, ci și prin dezvăluirile legate de familie și de relațiile pe care le are cu tatăl și cu fratele său. Pentru că pe data de 18 octombrie Ștefan Bănică Jr. a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, Violeta a povestit ce cadou i-a făcut împreună cu Radu Ștefan, fratele său vitreg.

Tânăra a ales să îi pregătească un dar inedit, care nu este realizat de vreo firmă de renume și care chiar nu a fost costisitoare, având însă o încărcătură sufletească aparte. Violeta a povestit că darul oferit de ea și de fratele său a reprezentat o filmare în care cei doi tineri s-au distrat, pe parcursul întregii zile, asemenea unui episod de vlog în care l-au luat pe tatăl lor prin toate locurile în care Violeta și Radu Ștefan au fost împreună.

A fost ziua tatălui meu. De ziua lui, a venit fratele meu să mă ia și i-am făcut un timelapse, m-am gândit la ceva mai modern, mai ales pentru că nu prea am apucat să ies. Am filmat practic de ziua lui excursia noastră de la mine de acasă până am ajuns la el. Am cumpărat multe chestii pe care nu le-am mâncat, apoi am fost să luăm o altă mâncare, am fost și la o benzinărie. A fost un video foarte rapid și ne vezi râzând, cumpărând, și mi se pare că a fost un cadou drăguț, ceva ce nu a mai primit până acum, a povestit Violeta pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ce cadou i-a făcut Violeta lui Ștefan Bănică Jr.
Violeta Marin Bănică a vorbit despre surpriza pregătită tatălui său de ziua artistului

Care este relația pe care o are fiica Andreei Marin cu tatăl său și fratele Radu Ștefan

Pentru că nu sunt văzuți foarte des împreună, fiind persoane extrem de discrete când vine vorba despre viața sa, puțini sunt cei care știu care este relația dintre Violeta și tatăl său. Tânăra a recunoscut că își iubește enorm atât tatăl, cât și fratele vitreg, pe care îl consideră idolul ei. Deși Ștefan Bănică Jr. nu obișnuiește să spună multe lucruri, artistul îi arată prin gesturi mici faptul că ține la ea. Totodată, Radu Ștefan este un bun prieten al Violetei, care recunoaște că este mândră de fratele său.

Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Frati-miu, îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el, a mai recunoscut Violeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...