EXCLUSIV

Ce cadou a primit băiatul Andreei Bănică de ziua lui. Puţini români îşi permit aşa ceva (exclusiv)

Nicu Stan 17.11.2021, 09:39
Ce cadou a primit băiatul Andreei Bănică de ziua lui. Puţini români îşi permit aşa ceva (exclusiv)

Este incredibil ce cadou a primit băiatul Andreei Bănică de ziua lui. Puţini români îşi permit aşa ceva. Micuțul Noah a împlinit 5 anișori, astfel că  părinții săi i-au îndeplinit cam toate dorințele.

Ce cadou a primit micuțul Noah de ziua lui, fiul Andreei Bănică. Tatăl lui l-a făcut fericit

Andreea Bănică este extrem de emoționată în fiecare an atunci atunci când copiii ei mai împlinesc câte un an. Acum a fost rândul micuțului Noah să împlinească cinci ani, iar Andreea Bănică și soțul ei i-au făcut acestuia toate poftele.

”Îl sărbătorim acasă, cu prietenul lui cel mai bun. El asta și-a dorit, eu i-am zis să invităm mai mulți copii. El a zis că nu, vrea cu Matei, prietenul lui cel mai bun. Așa a vrut copilul, așa facem”, a mărturisit Andreea Bănică pentru playtech.ro.

Andreea Banica si familia ei
Andreea Banica si familia ei

Noah a primit o mulțime de cadouri

Andreea Bănică nu a ascuns faptul că Noah a primit o mulțime de cadouri de ziua lui. Dintre toate însă, drona pe care i-a adus-o tatăl său cadou, Lucian Mitrea, l-a bucurat cel mai tare.

”I-am umplut casa cu de toate. Taică-su i-a luat o dronă și e foarte fericit”, a completat Andreea Bănică.

Sofia este ascultătoare și învață bine

În comparație cu sora sa mai mare, Sofia, care este extrem de ascultătoare și are rezultate foarte bune la învățătură fără ca mama ei să o ajute vreodată la teme, micuțul Noah este puțin mai neastâmpărat. De asemenea, de ceva timp, acesta face înot și merge la grădiniță.

”Merge la înot, l-am dus ca să înfrângă teama de apă, acum e foarte bine. A început iar să meargă la grădiniță, acum vrea să se ducă”, a mai spus Andreea Bănică pentru sursa citată mai sus.

Micuțul Noah nu vroia să meargă la grădiniță

La începutul acestui an, Andreea Bănică le-a povestit internauților cum și-a păcălit băiatul pentru a-l convinge să meargă la grădiniță.

”Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniță că nu e tare. Eu l-am păcălit că megem la un loc de joacă, pentru că celelalte sunt închise și acesta este singurul deschis”, spunea cântăreața.

Fiica Andreei Bănică a făcut și ea sport

În ceea ce o privește Sofia, artista a mărturisit că și ea a făcut sport, dar a retras-o din cauza unor ticuri pe care le dobândise.

”A făcut gimnastică, de fapt dansuri cu elemente de gimnastică, are o grămadă de medalii, premii, dar am retras-o de câțiva ani. Își dorea să fie cea mai bună, dar avea niște ticuri mari, mi-am dat seama că trebuie să o opresc. Cum am făcut asta, i-au dispărut și ticurile.

Sofia își dorește să danseze

Voia să fie bună peste tot, am vrut să o echilibrez și acum e ok. Își dorește să danseze în continuare dar va veni și timpul, acum să se ocupe de școală, se cer multe, nu e ușor mai ales când se face online. Programul școlar este lung, uneori chiar până la trei”, a precizat Andreea Bănică.

Urmăriți Impact.ro și pe