EXCLUSIV

„Ce bucurie pe capul meu!”. Romică Țociu, vești de ultimă oră despre nepotul său care înghițise două bile magnetice. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 23.02.2022, 17:24

În sfârșit, după cinci săptămâni de uriașe emoții pentru nepoțelul bolnăvior, actorul Romică Țociu respiră ușurat! Micuțul în vârstă de doi ani și jumătate va fi externat vineri, astfel că familia vestitului comic se pregătește să-l primească acasă ca pe un adevărat prinț! Romică Țociu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că d-abia așteaptă să-și îmbrățișeze nepoțelul.

Nepotul lui Romică Țociu va fi externat vineri: ”Vă dați seama ce bucurie e pe capul meu!”

Romică Țociu este fericit! Nepoțelul lui, Philip, de doar doi ani și jumătate, a primit, în sfârșit, acordul medicilor de a se întoarce acasă.

În urmă cu cinci săptămâni, el fusese internat la ”Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu”, din București, după ce înghițise două bile magnetice care i-au pus viața în pericol. Romică Țociu este fericit că tot acest necaz, care le-a dat mari emoții, s-a încheiat cu bine.

„Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit”, ne-a declarat Romică Țociu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Romică Țociu le mulțumește din suflet medicilor care i-au salvat viața nepotului său

Inițial, copilul a fost diagnosticat cu enterocolită, dar, după ce a fost supus unei ecografii, medicii și-au dat seama că, de fapt, înghițise două bilele magnetice, fiind localizate în colon și în intestine. Micuțul Philip a fost supus de urgență unei operații complicate, care a durat mai bine de trei ore și jumătate.

„Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări.

Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel!”, a mai adăugat Romică Țociu, pentru impact.ro.

tociu sotia si nepotul
Romica Tociu, sotia si nepotul

Romică Țociu: ”Am plâns de m-am rupt”

Celebrul comic se afla în turneu în SUA, alături de partenerul de scenă Cornel Palade, când s-a întâmplat nenorocirea. La aflarea veștii, Țociu a revenit de urgență la București, pentru a fi alături de familie.

„Îl aștept acasă pe micuț. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt! Fiul meu, Cătălin, plângea, soția mea, Nicoleta, plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, ne-a mai povestit actorul.

Cum a avut loc accidentul: ”Un copil a venit cu acest joc la noi acasă!”

Romică Țociu ne-a vorbit și despre accidentul care a pus în pericol viața nepoțelului său.

„Un prieten a fost la nepotul meu în vizită. Și a venit cu un joc d-ăsta, cu bile magnetice. S-au jucat ce s-au jucat, probabil s-au plictisit și s-au luat cu altele, iar la plecare băiatul acela a uitat jocul acolo. Iar Philip, cu acea curiozitate a oricărui copil de vârsta lui, a găsit de cuviință să înghită bilele alea nenorocite!”.

Romică Țociu trage un semnal de alarmă: ”Feriți-vă de orice joc cu bile magnetice, dacă aveți copii mici acasă!”

După acest episod dureros, Romică Țociu trage un semnal de alarmă, prin intermediul impact.ro.

„Feriți-vă de orice joc cu bile magnetice, dacă aveți copii mici acasă! Un singur moment de neatenție vă poate schimba pentru totdeauna viața.

Credeți-mă, v-o spun din suflet. După ce am văzut cum nepoțelul meu a trecut prin atâtea probleme, inclusiv un șoc septic și o operație de peste trei ore, le spun tuturor să aibă mare, mare grijă!”.

Urmăriți Impact.ro și pe