Ce bărbați din showbizul românesc și-au bătut iubitele. Dragoste cu „năbădăi”

Cristian Cojocaru 22.11.2020, 14:51
Ce bărbați din showbizul românesc și-au bătut iubitele. Dragoste cu „năbădăi”

Deși își jurau iubire veșnică pe Facebook, și au umplut Instagram cu fotografii în care se sărută pătimaș, dragostea a luat sfârșit, războiul a început. Când vine vorba de dragoste, vedetele sunt instabile. Bărbați din showbiz-ul românesc, și-au bătut iubitele, astfel că dragostea a fugit.

Ce bărbați din showbizul românesc și-au bătut iubitele

Bărbația nu constă în cine dă mai tare cu pumnul. Bărbați din showbizul românesc și-au bătut iubitele, astfel că aceasta a fost maniera lor prin care și-au demonstrat bărbăția. Astfel că, în urmă cu șapte ani, Alexandra Stan, cântăreața plină de energie, dacă abia mai putea rosti cuvintele din cauza loviturilor primite. Astfel că în urma acestei ”corecții”, cântăreața a rămas și fără impresar, și fără iubit dar și fără bani.

Cel care a adus-o în această situație era chiar impresarul dar și iubitul vedetei. Marcel Prodan, a bătut-o cu bestialitate, iar acesta a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata unei amenzi de 25.000 euro cu titlul de daune morale.

Bianca Drăgușanu, nu a scăpat nici ea de un astfel de tratament. Dacă în ceea ce privește înfățișarea, alegerile sunt potrivite pentru aceasta, la capitolul bărbați nu se poate menționa același lucru. Deși căsnicia acesteia cu Victor Slav a fost una cu năbădai, acest lucru poate fi pus pe seama vârstei. A doua sa căsnicie cu omul de afaceri, Alex Bodi, rămâne un mister. Mai ales că se presupune că omul din greșeli învață. Imaginile cu Bianca bătută au făcut înconjurl țării, cu atât mai mult cu cât aceasta are și o fetiță în vârstă de patru ani. Violențele la care Bianca Drăgușanu a fost supusă, nu mai este un mister pentru nimeni, astfel că divorțul a apărut fără a se mai mira cineva.

Violenta domestica. Spune NU!
Violenta domestica –  Spune-i NU!

Același tratament, alți actori

Dana Războiu, fosta știristă a TVR, a devenit și ea victimă tratamentului brutal. Aceasta a dat dovadă de curaj, astfel că, după ce a fost bătută de soțul său, a depus plângere la poliție. La acea vreme, soțul acesteia era ministru, iar o reclamație împotriva unui ministru se făcea foarte greu. 

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, a scris aceasta în plângerea făcută la Secția 5 Poliţie din Bucureștii Noi.

La acea vreme, soțul acesteia era Ministrul Sănătății în Guvernul Năstase, dr. Ovidiu Brânzan, iar acesta chiar suținea stoparea violenței domestice. Dana Războiu a relatat și despre presiunile la care a fost supusă de către membrii PSD, pentru a-și retrage plângerea.  Nici cu cea de-a două căsnicie Dana nu a avut noroc. Deși acesta nu a fost violent, fidelitatea nu era tocmai punctul său forte. Astfel că fosta știristă a decis să divorțeze de Bogdan Enoiu, potrivit avantaje.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe