Ce bărbat norocos e Pepe. Imagini în premieră cu fetițele artistului

Iancu Andreea 16.07.2020, 09:10

Pepe se poate considera un bărbat norocos. Artistul are o famlie frumoasă și două fetițe mari alături de soția sa, Raluca Pastramă. Cuplul pare să fie mai sudat ca niciodată.

Fetițele artistului îi seamănă leit

Pepe este unul dintre artiștii mereu cu zâmbetul pe buze, care cucerește publicul cu fiecare nouă piesă. Deși o lungă perioadă de timp a fost asociat cu Oana Zăvoranu, relația celor doi este acum istorie. Artistul și-a găsit sufletul pereche în persoana Ralucăi Pastramă, soția sa. Cuplul este unul extrem de solid, iar cei doi sunt părinții a două fetițe minunate.

Rosa și Maria, cele două fiice ale lui Pepe, sunt extrem de simpatice. Micuțele par să semene tot mai mult cu tatăl lor pe măsură ce cresc. Pepe și Raluca au devenit părinți pentru prima oară în 2012, când s-a născut Maria, fiica cea mare. Micuța urmează deci să împlinească pe 15 august vârsta de 8 ani. Totodată, în urmă cu 5 ani, în aprilie 2015, se năștea mezina Rosa Alexandra.

Pepe, tătic de trei?
Pepe, tătic de trei?

Pepe și Raluca așteaptă al treilea copil?

Cântărețul a decis să își unească destinul de cel al Ralucăi Pastramă în urmă cu 8 ani. Cuplul a făcut căsătoria civilă atunci, pentru ca la doi ani distanță, să organizeze cununia religioasă. Cei doi se iubesc mult și par să formeze un cuplu extrem de frumos și solid. Totodată, ei au o relație foarte bună și cu nașii de cununie, Cătălin și Andra Măruță.

Totuși, curioșii se întreabă dacă la bucuria actuală se mai poate adăuga un copil. Astfel, Raluca a decis să dezvăluie planurile de viitor ale familiei Pascu. O postare de Instagram a Ralucăi a lăsat loc de interpretări.

Mesajul “Este băiețel” dădea de înteles că cei doi așteaptă un al treilea copil. Totuși, într-un interviu pentru VIVA!, Raluca a precizat că nu este însărcinată.

Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele, care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început cu un bebeluș. Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat, a spus Raluca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...