Ce avere uriașă ar putea să încaseze Dan Petrescu, dacă va fi dat afară de la CFR Cluj. Detaliul nebănuit care apare în contractul antrenorului

Marian Cărăvan 08.07.2020, 17:14

Dan Petrescu s-ar putea despărți în curând de CFR Cluj, chiar dacă va aduce al treilea titlu consecutiv în Gruia. Tehnicianul a cpzut în dizgrația finanțatorului Neluțu Varga, după rezultatele care au detronat CFR-ul din fotoliul de lider. „Bursucul” are însă o clauză în contract care l-ar face să câștige o avere dacă va fi dat afară.

Clauza din contractul lui Dan Petrescu, dezvăluită de Gigi Becali

Deocamdată nu se pune problema ca Dan Petrescu să fie dat afară de la CFR Cluj, cel puțin așa susțin oficialii din Gruia, într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Pe de altă parte, Gigi Becali, susține că Dan Petrescu are o clauză uriașă de reziliere a contractului, care ar face imposibilă îndepărtarea sa în acest moment. Practic, tehnicianul ar încasa o avere dacă va fi dat afară de CFR.

„Nu mă interesează pe mine Dan Petrescu, e problema lor. Știu că el nu poate fi schimbat, are clauză de 2.500.000 de euro dacă-l schimbă”, a dezvăluit Gigi Becali, la ProX.

CFR Cluj a ajuns pe locul secund și tremură pentru titlu

După ultimele două etape din play-off, CFR Cluj a ajuns pe locul secund în clasament, la un punct în spatele Universității Craiova, care a reușit un parcurs perfect de la reluarea Ligii 1.

Echipa din Bănie este lider și are mari șanse să ia titlul în premieră de la accederea pe prima scenă fotbalistică a țării.

Astfel că misiunea lui Dan Petrescu devine tot mai dificilă la CFR, mai ales că a și făcut unele declarații care au „tulburat apele” în Gruia.

„Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt probleme. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt puţin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj va disputa următorul meci luni, 13 iulie, de la ora 20:30, cu Gaz Metan Mediaș.

Urmăriți Impact.ro și pe