Ce avere ascunde Anamaria Prodan în dressingul ei. Suma este exorbitantă

Anamaria Prodan este cu siguranță una din vedetele din România care se poate mândri cu obiecte de lux în garderoba ei. Nici accesoriile nu lipsesc, mai mai mult, acestea se dovedesc a fi de fapt cele mai scumpe produse pe care impresara le-a achiziționat. Dar…orice pentru frumusețe, nu?

Opulența din dressingul Aneimaria Prodan

Am putea spune chiar că Anamaria Prodan „se scaldă” în produse de lux, în propria casă. La ultima sa aniversare (17 decembrie 2019), când impresara a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani, a primit un cadou mai mult decât luxos. Laurențiu Reghecampf a vrut să fie la înălțime, așa că i-a dăruit o geantă Hermes Birkin Himalaya, făcută din piele de crocodil și vândută doar la licitații. Acest accesoriu costă aproximativ 300.000 de euro.

Vedeta s-a fotografiat atunci lângă bradul de Crăciun și le-a arătat tuturor geanta din piele de crocodil, iar fanii ei au fost mai mult decât impresionați.

Invitată în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars, Anamaria Prodan a recunoscut câte genți deține, spunâns ulterior că își dorește să își facă un dressing special pentru genți, pentru a avea o vedere de ansamblu, asupra lor, potrivit spynews.ro.

„Am foarte multe de crocodil, mici. Astea îmi place de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genți, să pot să le văd așa. Oricum, de luna viitoare intru în renovări.

Nu știu dacă am 100, dar vreo 70 am. M-a ajutat prietena mea să o iau (n.r. geanta foarte scumpă), pentru că era foarte greu de obținut”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, mdoerată de Dan Capatos.

Întrebată despre banii de care dispune familia sa, soția lui Laurențiu Reghecampf a oferit o sumă aproximativă și anume între 50 de milioane și 100 de milioane de euro, cu mențiunea că „nu sunt chiar la 100 de milioane”, a transmis Anamaria Prodan.