Ce avere are Smiley, de fapt. E unul dintre cei mai bogaţi artişti români, suma uriașă încasată de la Pro TV

Corina Oprea 28.05.2023, 23:50
Ce avere are Smiley, de fapt. E unul dintre cei mai bogaţi artişti români, suma uriașă încasată de la Pro TV

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români. Se bucură de mare succes și este foarte iubit de oameni și este și foarte deschis față de publicul lui. Putini știu, însă, ce avere are, un detaliu extrem de interesant. Deși poate nu arată asta, stă foarte bine la capitolul finanțe.

Ce avere a strâns Smiley

Smiley este un artist de renume, dar și un bărbat înstărit din punct de vedere financiar. Este împlinit din toate punctele de vedere, are o familie minunată și îi merge foarte bine și în plan financiar. A reușit să strângă o avere mare și este foarte mândru de tot ce a realizat.

Acesta are casa de producţie HaHaHa Production, unde deţine o cotă de 70%. Smiley a înfiinţat-o în 2006 și de atunci a cunoscut o mulțime de reușite. Casa de discuri a avut o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro în tot acest timp și a reușit să îl aducă pe artist pe cele mai înalte culmi ale succesului.

FAM BROTHERS CAPITAL este o altă firmă pe care o deține artistul, alături de fratele său. Din nefericire, aceasta este în pericol de insolvență.

Mai deține 40% din acțiuni și la LAF BUILDINGS, acolo unde este asociat cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bălan. Este o firmă de construcții, dar lucrurile nu stau deloc bine nici aici.

FESTIGAL este o firmă care se ocupă de organizarea de festivaluri, iar Smiley deține jumătate din aceasta. Și această companie se află în prag de faliment, la fel ca un atelier de croitorie, unde el deține 30% din totalul acțiunilor.

Soțul Ginei s-a implicat în lumea afacerilor, dar se pare că singura care a dat roade a fost casa de producție, care îi aduce venituri frumoase.

Ce tarif are Smiley la un concert

Smiley știe să facă spectacol și este foarte căutat atât în țară, cât si peste hotare. Celebrul artist are o mulțime de concerte programate de-a lungul întregului an, iar vara chiar face furori, în sezonul estival. Se pare, însă, că ar avea un tarif foarte mare, comparativ cu alți artiști români.

Anumite surse spun că artistul al cere 12.000 de euro+TVA pentru un simplu concert privat Pentru un recital de 60 de minute, onorariul este de 15.000 de euro + TVA, pentru el și toată echipa, dar ar avea mai multe pretenții precum:

  • transport asigurat de la București: cu mașina-1 euro/ km și TVA pentru echipă și un bilet de avion pentru Smiley.

Smiley se cazează doar la hotel de minimum 4 stele și solicită mereu 8 camere duble cu paturi separate și o cameră single, pentru el. De altfel, vrea și o masă pentru 17 persoane, atât cât este toată echipa.

Urmăriți Impact.ro și pe