Ce avere are, de fapt, Vladimir Putin. Ultimele informații vorbesc de o sumă uriașă. ”Cum să trăiască doar din salariu?”

Nicu Stan, Anca Lupescu 25.06.2021, 14:47
Ce avere are, de fapt, Vladimir Putin. Ultimele informații vorbesc de o sumă uriașă. ”Cum să trăiască doar din salariu?”

Ce avere are, de fapt, Vladimir Putin. Ultimele informații vorbesc de o sumă uriașă. ”Cum să trăiască doar din salariu?”. Ce spune bancherul șefului de la Kremlin.

S-a aflat care este, de fapt, averea lui Vladimir Putin. Câte miliarde de dolari ar număra averea șefului de la Kremlin

Ce avere are, de fapt, Vladimir Putin, președintele Rusiei. Ultimele informații vorbesc de o sumă uriașă. După ce a fost cel care a tăiat și a spânzurat în guvernul rus timp de mai bine de 20 de ani, Vladimir Putin a devenit unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă.

De asemenea, în acelaşi timp, este şi unul dintre cei mai discreţi. Astfel, în iunie, liderul politic a oferit primul său interviu pentru presa americană în ultimii trei ani, după întâlnirea cu preşedintele Statelor Unite, Joe Biden.

Vladimir Putin are avea 200 de miliarde de dolari
Vladimir Putin are avea 200 de miliarde de dolari

Vladimir Putin duce o viață de lux

Chiar dacă nimeni nu știe ce viață de lux duce Vladimir Putin, Newsweek a conturat un portret al preşedintelui rus, din care nu lipsesc detaliile despre bani.

Potrivit celor relatate de Newsweek, Vladimir Putin se trezeşte devreme, înoată ore întregi, după care face un antrenament intens cu greutăţi înainte de-a se apuca de lucru. De asemenea, Vladimir Putin adoră costumele Kiton şi Brioni şi cravatele Valentino şi are întodeanua o imagine impecabilă. Astfel, multă lume ase întreabă care este, de fapt, averea liderului de la Kremlin.

Suma exactă nu se cunoaște

Există nişte estimari făcute în acest sens, referirti la banii pe care i-ar avea Vladimir Putin. Cu siguranță că suma exactă este învăluită într-un mare mister, n-a fost niciodată făcută public şi nici nu va fi vreodată confirmată de către liderul Krmlinului.

Astfel, Celebrity Net Worth susţine că averea lui Vladimir Putin este de 70 de miliarde de dolari, în ciuda salariului său anual de 187.000 de dolari.

Un bancher face lumină în ceea ce privește averea lui Vladimir Putin

Bill Browder, fostul şef de la Hermitage Capital Management, a declarat în anul 2017 că estimează că Vladimir Putin a acumulat nu mai puţin de ”200 de miliarde de dolari din surse necurate”.

”Putin îşi ţine banii în vest, lucru care-i poate pune în pericol întreaga avere, fiind pasibilă blocării sau chiar confiscării”, a continuat Bill Browder.

Forbes, despre banii lui Vladimir Putin

De asemenea, cei de la Forbes au declarat, pentru Town & Country, că este imposibil să fie stabilită o cifră exactă în ceea ce priveşte averea lui Vladimir Putin.

”În timp ce am reuşit să descoperim banii aliaţilor lui Putin, nu am putut estima suma de bani care-i este atribuită lui”, cred cei de la Forbes.

Urmăriți Impact.ro și pe