Ce avere are, de fapt, Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. Puțini români cunoșteau acest detaliu

Emanuela Pană 09.09.2021, 14:58

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute dive de la noi, ba una dintre cele cu lipici la bărbați extrem de bogați. Având în vedere conturile grase ale lui Elan Schwartzenberg, fostul soț și ale lui Felix Baumgartner, actualul iubit și posibil viitor soț, de ce nu, am putea spune chiar că Dani Oțil a fost un… accident. Iubitul austriac al vedetei are o avere impresionantă, aflându-se pe locul unu în topul celor mai bogați atleți, potrivit informațiilor publicate pe un site de peste hotare, care raportează estimări ale activelor totale și activităților financiare ale celebrităților.

Ce avere are Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

După ce văd imaginile din vacanțele extrem de costisitoare în care merge cu regularitate Mihaela Rădulescu împreună cu iubitul ei austriac, Felix Baumgartner, mulți se întreabă cât de bogat este, de fapt, bărbatul. Pentru cei care nu-l știu pe Felix, ei bine, aflați de la noi că acesta a devenit cunoscut ca parașutist și jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție – 30 de metri, de pe mâna statuii Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro. Totodată, partenerul Mihaelei Rădulescu a stabilit, de două ori chiar, recordul pentru săritura de pe cea mai înaltă construcție – Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia, și turnul Taipei 101 din Taiwan.

Numai în anul 2017, austriacul Felix Baumgartner ar fi câștigat, potrivit revistei de business People With Money, aproape 82 de milioane de dolari. Averea totală a bărbatului depășește suma de 250 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că este cu mult peste cea a fostului soț, afaceristul Elan Schwartzenberg.

În anul 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a reușit să traverseze Canalul Mânecii în cădere liberă, folosindu-se de o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spat. În 2012, austriacul a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, sărind de la o altitudinea de 39,045 km. Cu această ocazie, Felix Baumgartner a reușit, în prima parte a coborârii în cădere liberă, să depășească viteza sunetului, atingand 1342,8 km/h. Toate aceste experiențe l-au îmbogățit pe actualul partener al divei din România, fiind, de altfel, și cel mai avut dintre toți partenerii acesteia.

Ținând cont de cum se prezintă lucrurile, am putea spune că Mihaela Rădulescu se poate mândri nu numai cu un iubit celebru în toată lumea, ci și potent financiar, relația lor mergând deja pe 7 ani.

Citește și: Cum se comportă Mihaela Rădulescu în relația cu austriacul Felix. „Nu spăl, nu fac de mâncare. El nu știe care e stânga sau dreapta“

De ce nu se căsătoresc, de fapt, cei doi? „Nu vreau să sufăr“

Mihaela Rădulescu susține că ea și iubitul austriac, Felix Baumgartner, sunt la fel de îndrăgostiți ca la începuturile relației, însă, cu toate acestea, refuză să se căsătorească, cel puțin până în acest punct. Vedeta mai spune că nu vrea ca fericirea lor să depindă de niște acte și că preferă să se bucure de fiecare clipă petrecută în doi.

De necrezut! Cât de bogat este, de fapt, Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu
De necrezut! Cât de bogat este, de fapt, Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

În plus, după două căsnicii eșuate, diva a ajuns la concluzia că nu merită să grăbești lucrurile sau să îți faci prea multe planuri de viitor.

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă.

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră“, a declarat Mihaela Rădulescu la o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...