Ce au zărit pompierii atunci când au intrat pe geamul apartamentul din Constanța în care se aflau tânărul de 18 ani şi mama acestuia, morți amândoi

Elena Avramescu, Anca Lupescu 25.06.2021, 14:43
Ce au zărit pompierii atunci când au intrat pe geamul apartamentul din Constanța în care se aflau tânărul de 18 ani şi mama acestuia, morți amândoi

Un tânăr de 18 ani şi mama acestuia, morți amândoi într-un apartament. În decursul zilei de astăzi, un echipaj de pompieri a fost solicitat de poliţişti să intervină pentru a putea intra într-un apartament, în interiorul căruia se aflau tânărul de 18 ani şi mama acestuia, găsiţi morţi. Trupurile neînsuflețite au fost găsite în locuinţa dintr-un bloc din municipiul Constanţa, după cum au informat reprezentanţi ai IPJ şi ISU Constanţa.

Un tânăr de 18 ani şi mama acestuia, morți amândoi într-un apartament din Constanța

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, tânărul a fost găsit spânzurat, iar femeia, în vârstă de 48 de ani, era decedată într-o altă încăpere.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la uşă şi nici la telefon. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că uşa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenţia unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament. În interiorul locuinţei au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, şi o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanţa, găsim notat într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Un tanar de 18 ani si mama acestuia, morti amandoi
Un tanar de 18 ani si mama acestuia, morti amandoi

Astfel, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi un medic legist, pentru stabilirea situaţiei de fapt. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” Constanţa, pompierii au pătruns în apartament pe geamul de la bucătărie.

În jurul orei 9,00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină la o deblocare de uşă, pe Badea Cârţan. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi autospeciala de stingere din cadrul Detaşamentului Fripis, în total şapte pompieri. În prezenţa poliţiştilor, colegii au pătruns în casă pe geamul de la bucătărie, fiind ulterior facilitat accesul în casă pe uşa de la intrare, a informat ISU.

S-a aflat că tânărul găsit spânzurat absolvise Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, iar mama acestuia, profesoară de fizică, fusese în urmă cu câţiva ani inspector la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...