Ce au vorbit Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea. ”Măi, Florine, erau declarații politice”

Mirabela Vasile 29.09.2020, 13:16
Ce au vorbit Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea. ”Măi, Florine, erau declarații politice”

Ce au vorbit Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea. Gabriela Firea a vorbit despre absența de duminică seară la sediul PSD. Primarul Capitalei, încă în funcție, a spus că decizia de a nu face declarații după anunțarea rezultatelor exit-poll a fost luată de echipa de comunicare. Aceasta a precizat că dacă scorul era unul pozitiv ar fi dat declarații de la sediul partidului de la 21:30.

Ce au vorbit de fapt Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea

Social-democrata a declarat că toată campania contracandidatului său a fost făcută numai pe minciuni. Aceasta susține că Pandele l-a sunat pe premierul Orban în noaptea alegerilor.

„În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi împreună declarații de presă. Așa s-a stabilit”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a facut declaratii surprinzatoare dupa ce a pierdut in fata lui Nicusor Dan
Gabriela Firea a facut declaratii surprinzatoare dupa ce a pierdut in fata lui Nicusor Dan

Gabriela Firea: ”Ludovic Orban m-a demonizat, m-a demolat”

Gabriela Firea spune că a obținut foarte multe voturi având în vedere campania murdară pe care a abordat-o echipa dreptei liberale.

”Să știți că eu nu fug de răspundere, n-am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez, am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță… Eu vreau să văd caracatița, când va ajunge domnul Dan și va căuta caracatița, va chema caracatița la ședință. Nu există o caracatiță, acelea au fost minciuni de campanie, de altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan față de mine, care inclusiv (sic!) adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare? Și domnul Orban a zis: «Măi, Florine, dar erau declarații politice». OK! Dacă în cazul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”.