Ce au vorbit Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea. ”Măi, Florine, erau declarații politice”

Mirabela Vasile 29.09.2020, 13:16
Ce au vorbit Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea. ”Măi, Florine, erau declarații politice”

Ce au vorbit Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea. Gabriela Firea a vorbit despre absența de duminică seară la sediul PSD. Primarul Capitalei, încă în funcție, a spus că decizia de a nu face declarații după anunțarea rezultatelor exit-poll a fost luată de echipa de comunicare. Aceasta a precizat că dacă scorul era unul pozitiv ar fi dat declarații de la sediul partidului de la 21:30.

Ce au vorbit de fapt Ludovic Orban și Florentin Pandele după înfrângerea Gabrielei Firea

Social-democrata a declarat că toată campania contracandidatului său a fost făcută numai pe minciuni. Aceasta susține că Pandele l-a sunat pe premierul Orban în noaptea alegerilor.

„În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi împreună declarații de presă. Așa s-a stabilit”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a facut declaratii surprinzatoare dupa ce a pierdut in fata lui Nicusor Dan
Gabriela Firea a facut declaratii surprinzatoare dupa ce a pierdut in fata lui Nicusor Dan

Gabriela Firea: ”Ludovic Orban m-a demonizat, m-a demolat”

Gabriela Firea spune că a obținut foarte multe voturi având în vedere campania murdară pe care a abordat-o echipa dreptei liberale.

”Să știți că eu nu fug de răspundere, n-am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez, am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță… Eu vreau să văd caracatița, când va ajunge domnul Dan și va căuta caracatița, va chema caracatița la ședință. Nu există o caracatiță, acelea au fost minciuni de campanie, de altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan față de mine, care inclusiv (sic!) adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare? Și domnul Orban a zis: «Măi, Florine, dar erau declarații politice». OK! Dacă în cazul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”.

Urmăriți Impact.ro și pe