Ce au spus Țociu şi Palade despre Bobonete şi Micutzu. Cei doi actori, despre tânăra generaţie: „Nu vreau să jignesc pe nimeni”

Ioana Bucur 05.01.2022, 14:00
Ce au spus Țociu şi Palade despre Bobonete şi Micutzu. Cei doi actori, despre tânăra generaţie: „Nu vreau să jignesc pe nimeni”

Există, cu adevărat, un război al generațiilor? Țociu și Palade, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite perechi de pe scena românească, au recunoscut ce părere au, de fapt, despre noul val de artiști și moda ce a cucerit și România. Ce spun cei doi actori despre Bobobete şi Micutzu. „Nu vreau să jignesc pe nimeni, am fost întrebat şi mi-am spus părerea. Pot să îmi permit, dacă nu profesional, măcar bătrâneşte, să îmi dau o părere…”.

Ce cred Țociu și Palade despre Bobobete şi Micutzu

Cornel Palade și Romică Țociu, cuplul de aur al comediei românești, au acceptat invitația lui Cătălin Măruță. Cei doi actori au făcut dezvăluiri spectaculoase la podcastul găzduit de vedeta PRO TV. Titanii comediei, renumiți pentru schimburile savuroase de replici, bazându-se, în primul rând, pe improvizație, au făcut o scurtă analiză a modei ce a făcut furori în România în ultimii ani: stand-up-ul.

„Sunt unele texte foarte bune, sunt actori foarte buni și actori slabi. Sunt actori care au texte foarte bune, dar le spun prost. Sunt actori foarte buni care nu au texte extraordinare, dar știu să le prelucreze, pentru că au știința pauzei, a punctului și știu să încarce și să dea foc. Acolo este secretul. La ce reacționează publicul? La surpriză. Cu cât surpriza este mai mare, cu atât hazul este mai puternic”, a explicat Cornel Palade.

Întrebați cine sunt interpreții de stand-up din noua generație care le-au atras atenția, cei doi actori i-au menționat pe Mihai Bobonete și Micutzu.

„De exemplu, mie îmi place Bobonete. Îmi place nonşalanta lui, spune prostii cu o seninătate care te dezarmează. Are un tonus bun, are o energie foarte bună. Micutzu la fel. Mai sunt alţii mai micuţi decât Micutzu, dar unii dintre ei mi se par preţioşi, aşa, deşi nu au de ce. Nu vreau să jignesc pe nimeni, am fost întrebat şi mi-am spus părerea. Pot să îmi permit, dacă nu profesional, măcar bătrâneşte, să îmi dau o părere. Măcar că m-a frecat viaţa de toate”, a spus Palade.

Ce au spus Țociu şi Palade despre Bobonete şi Micutzu
Cornel Palade și Romică Țociu

Au recunoscut că au consumat marijuana

Cei doi titani ai comediei au făcut și o dezvăluire ce l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță. Provocați să răspundă sincer, cu „Am” sau „N-am”, la o serie de întrebări, Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut că au încercat marijuana, în timpul unei excursii în SUA, într-un stat în care consumul nu este în afara legii.

„Nu știm dacă erau pe bune, la cât de bine ne pricepem noi, puteau să fie altceva. Știi cum făcea Romică? Se uita la mine și spunea: „Țociule, te-am pupat, la revedere. Să știi că nici eu nu pot să te suport. Acum sunt un alt Țociu”. Vorbea el cu el, de fapt”, a povestit actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...