Ce au găsit polițiștii și pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Nu s-a observat până acum

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 13:49

Costin Mărculescu, cunoscut mai ales pentru rolul său din ”Liceenii”, a fost găsit de către polițiști și pompieri în stare avansată de putrefacție. Trupul actorului se afla în cadă, iar pe lângă toate acestea s-au aflat și mai multe detalii neștiute până acum.

Ce detalii neobservate s-au găsit în casa lui Costin Mărculescu?

După ce în noaptea de miercuri spre joi poliția a găsit trupul neînsuflețit al actorului, aceștia au dat și peste mai multe detalii din viața lui. Actorul nu a avut o viață prea bună în ultimii ani, așa că tot încerca să reușească în carieră. Până la urmă, văzând că acest lucru nu merge, a început să scrie o carte intitulată ”Bombă cu fitil aprins”, cu descrierea ”Carte incendiară autobiografică”. Cartea găsită de autorități părea să fie una cu mai multe dezvăluiri din lumea mondenă autohtonă.

Pe coperta cărții cu care actorul spera să dea lovitură se afla și o imagine cu el în care purta un tricou cu tricolorul pe piept. Acest semn ne poate spune că era un patriot convins. Mai mult, Drapelul României a fost găsit de polițiști și înfipt în ușa casei sale. Din păcate Costin Mărculescu nu a mai putut să își vadă visul împlinit, cauza morții fiind până acum neidentificată.

Ce au găsit polițiștii și pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Nu s-a observat până acum
Ce au găsit polițiștii și pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Nu s-a observat până acum

Costin Mărculescu plin de datorii

Actorul a dus o viață destul de agitată, urmând ca apoi să aibă și parte de o moarte prematură, lucru ce i-a uimit pe mulți. Pe lângă asta, Costin Mărculescu avea și o datorie de plătit. Acesta fusese de curând executat silit de banca la care a făcut un credit în anul 2016. Actorul era obligat să plătească suma de 6619,47 de lei, la care acum se adaugă dobânzile și penalitățile.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”, este Decizia Judecătoriei.

Urmăriți Impact.ro și pe