Ce au găsit poliţiştii din Galaţi în casa unui bărbat care a murit de câteva luni. Ascunsese totul în bibliotecă

Nicu Stan 15.06.2021, 08:34
Ce au găsit poliţiştii din Galaţi în casa unui bărbat care a murit de câteva luni. Ascunsese totul în bibliotecă

Ce au găsit poliţiştii din Galaţi în casa unui bărbat care a murit de câteva luni. Ascunsese totul în bibliotecă. Toate detaliile descoperirii incredibile, în articolul de mai jos.

Polițiștii au găsit o adevărată comoară în casa unui bătrân decedat. Se caută moștenitori

Ce au găsit poliţiştii din Galaţi în casa unui bărbat care a murit de câteva luni. Descoperirea a fost făcută în biblioteca omului, unde s-a găsit nu mai puțin de două miliarde de lei vechi, ceea ce se traduce în aproximativ 40000 de euro. Banii îi aparțineau bătrân care a fost găsit mort în casă, în Galaţi, în urmă cu câteva luni.

Colegii şi prietenii bărbatului s-au mobilizat acum să caute un posibil moștenitor la care să ajungă banii rudei decedate. Se bănuiește că avea rudă o femeie. Dacă femeia nu va fi găsită, apartamentul bărbatului, precum și suma de 200.000 de lei găsită în casă vor intra în posesia Primăriei.

Se cauta mostenitori pentru averea lui Maricel Coman
Se cauta mostenitori pentru averea lui Maricel Coman

Bărbatul ar fi avut o fiică

Cunoștințele bărbatului nu bănuiau că acesta are așa de mulți bani, însă, în urma investigaţiilor, poliţiştii au găsit averea. De asemenea, femeia căutată ar fi chiar fiica bărbatului, însă de care nu se mai știe nimic. Nimeni nu bănuiește unde ar putea fi.

„Dacă nu se rezolvă în niciun fel, pentru că singura instituție care ar putea deschide o anchetă prin biroul notarilor publici, ar putea fi Primăria, dar Primăria acționează doar dacă este solicitată în acens sens și până acum nu a făcut absolut nimic, pentru că în cazul în care nu apare niciun moștenitor, Primăria va fi beneficiară a apartamentului și a sumei de bani de acolo”, scrie Antena3.ro.

Maricel Coman a plătit pensie alimentară

Trebuie subliniat faptul că până acum, cercetările au fost conduse de către prieteni, foști colegi de muncă, prin intemediul sindicatului din combinat. Astfel s-a aflat că în perioada 1974-1981, într-adevăr, Maricel Coman, a plătit pensie alimentară, ceea ce înseamnă că bărbatul are un copil.

Nimeni, nici prietenii, nu pot spune dacă șoția decedată a bărbatului cu mult timp în urmă, a știut de faptul că bărbatul ar fi avut un copil.

Bărbatul ar fi arătat-o pe fiica sa prietenilor

Cunoștințele bărbatului caută acum o femeie în vârstă de aproximativ 58 de ani pe care o cheamă Veronica și pe care, cel care a decedat, le-a arătat-o o singură dată într-o poză.

Astfel, Veronica poate intra în posesia averii, însă doar dacă ea va apărea și va cere acest lucru. De asemenea, Maricel Coman este mort de anul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe