Ce au făcut francezii pentru Andreea Marin. Vedeta donează o parte din câștiguri

Rădulescu Valentin 14.04.2020, 17:58
Ce au făcut francezii pentru Andreea Marin. Vedeta donează o parte din câștiguri

Andreea Marin a avut parte de o surpriză chiar de Florii, atunci când industria franceză Scientifique de Beaute Paris i-a transmis un mesaj video cu un nou produs. Totodată, campania Andreei, cu scopul de a ajuta cadrele medicale, va avea parte de mai mulți bani din achiziționarea noului produs cosmetic.

Ce au făcut francezii pentru Andreea Marin

În ziua de duminică, odată cu Floriile, Andrea Marin a primit un cadou cu totul special. Vedeta a fost anunțată printr-un mesaj video că brandul de la Scientifique de Beaute Paris, a creat o cremă personalizată, ce poartă imaginea și semnătura sa. Numele acesteia este La Secret de ma Nuit, tradus și ca ”Secretul nopții mele”. Produsul va fi disponibil în România în curând. Totodată, industria este și în parteneriat cu distribuitorul oficial din România.

”Am primit de mii de ori această întrebare în ultimii ani: Ce folosești pentru îngrijirea tenului? Da, am folosit diverse produse de bună calitate fără să încarc tenul, fără să exagerez. Însă mi-am dorit o cremă a mea, personalizată, și acum ea este Le Secret de Ma Nuit, o cremă fină, cu mireasmă de trandafiri. Va fi lansată de To Line în campania #nuexistănusepoate. Vreau tare mult să vă recâștigați încrederea în voi, știu că este o perioadă grea, dar trebuie să trăim frumos și demn, să avem grijă de noi, să fim în echilibru. Campania vă ajută, de trei ani, să regăsiți echilibru minte-trup-suflet, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră și al produselor de bună calitate, al specialiștilor ce vă ghidează să vă îngrijiți în mod corect. Vă promit că viața vi se va schimba mult în bine și în a 4-a ediție a campaniei” a spus Andreea, potrivit libertatea.ro.

Ce au făcut francezii pentru Andreea Marin. Vedeta donează o parte din câștiguri
Ce au făcut francezii pentru Andreea Marin. Vedeta donează o parte din câștiguri

1% din vânzări se vor duce către campania Andreei

Produsul se va putea achiziționa de pe site-ul toplineshop, iar 1% din vânzările online se vor duce către campania inițiată chiar de ea, Fundația Prețuiește Viața. Aceasta are ca scop achiziționarea de produse necesare celor care sunt implicați în lupta cu noul virus. Crema a fost creată deoarece industria îi cunoaște particularitățile tenului și nevoile de îngrijire de care Andreea are nevoie.

La Secret de ma Nuit este o cremă de noapte regenerantă, dar și hidratantă. Acesta conține uleiuri esențiale de trandafiri, care oferă tenului și o luminozitate mai sporită. Totodată, Andreea Marin este foarte bucuroasă că a sosit această cremă în ajutorul femeilor, care le va satisface nevoile tenului.

Urmăriți Impact.ro și pe