Ce au făcut, de fapt, Smiley și Gina Pistol în America. Juratul de la Românii Au Talent de la PRO TV a dat din casă

Redacția IMPACT 27.03.2020, 19:55
Ce au făcut, de fapt, Smiley și Gina Pistol în America. Juratul de la Românii Au Talent de la PRO TV a dat din casă

Smiley a plecat în SUA în luna februarie alături de câțiva membri ai echipei Hahaha Production pentru a compune și a produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial. În perioada cât a fost plecat, Smiley a avut parte de o vizită din partea Ginei Pistol. Ce spune artistul despre întâlnirea lor de pe meleagurile străine?

Ce au făcut, de fapt, Smiley și Gina Pistol în America

Artistul a dezvăluit că a fost o mare bucurie pentru el să o aibă pe Gina alături în SUA pentru câteva săptămâni, însă din cauza scopului pentru care plecase și anume acela de a compune, nu a avut prea mult timp liber la dispoziție. Așa că tot ce a făcut cu iubita sa a fost să viziteze câteva obiective și să mergă în câteva parcuri de distracție.

„Scopul drumului nostru în America a fost muzica și asta am făcut în cea mai mare parte a timpului: am stat în studio și am compus. Am fost mai mulți producători și compozitori de la HaHaHa Production acolo, unii au venit în februarie, alții în martie. Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine câteva săptămâni acolo. Am fost, în limita timpului disponibil, la câteva obiective și prin câteva parcuri de distracție”, a declarat Smiley în exclusivitate pentru Click.

smiley, gina pistol, america, dezvaluiri
Ce au făcut, de fapt, Smiley și Gina Pistol în America. Sursă foto: Cancan

Însă, din cauza pandemiei, Smiley a fost nevoit să revină înainte de termen, care era stabilit în aprilie, în țară. Acum, artistul se află izolat la domiciliu alături de doi dintre colegii de la Hahaha Prodaction împreună cu care a continuat să compună în autoizolare. De asemenea, aceștia au făcut sport, au gătit, au vizionat filme și au pus la punct tot felul de proiecte, a dezvăluit chiar Smiley. Cât despre Gina, artistul a spus că având în vedere situația actuală e mai bine ca cei doi să stea despărțiți pentru a o proteja.

Întrebat ce se va întâmpla cu filmările de la Românii au talent, juratul a precizat că trăim vremuri imprevizibile și că nu poate oferi un răspuns la această întrebare. Dar a precizat, că există câteva ediții care au fost filmate în avans și care se vor difuza în continuare, după care se va lua o decizie.

„Nu pot răspunde eu la această întrebare. Trăim zile imprevizibile, în care nu știm ce este recomandat pentru ziua de mâine. Ce știu sigur e că vom face cum este mai bine pentru toată lumea. Deocamdată, haideți să ne bucurăm de ce am filmat deja”, a mai decarat Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe