EXCLUSIV

Ce au decis colegii Mirelei Vaida să facă după atacul cu bolovanul de la Acces Direct. Gest neaşteptat

Ioana Bucur 10.04.2021, 22:19
Ce au decis colegii Mirelei Vaida să facă după atacul cu bolovanul de la Acces Direct. Gest neaşteptat

Prezentatoarea își revine cu greu după incidentul șocant pe care l-a trăit, în direct. Din fericire, nu este nevoită să ducă singură povara sufletească, cei din jurul ei făcând un gest extraordinar față de ea. Ce au decis colegii Mirelei Vaida să facă după atacul cu bolovanul de la Acces Direct.

Ce au decis colegii Mirelei Vaida să facă după atacul cu bolovanul de la Acces Direct

Mirela Vaida a fost victima unui atac șocant, luna trecută, când, în timp ce era în direct, o femeie cu probleme psihice a pătruns în platou, complet dezbrăcată, și a aruncat ceea ce părea a fi o bucată de bordură spre prezentatoare. Acum, vedeta își revine cu greu după șocul trăit, însă, din fericire, primește ajutor din partea tuturor celor din jurul ei pentru a depăși această perioadă dificilă. Dorind să se asigure că o astfel de situație nu se va mai repeta niciodată, colegii Mirelei Vaida au luat o decizie neașteptată. Vasile Muraru, directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, din București, unde vedeta colaborează, a promis să-i asigure o mai bună protecție pe scenă.

„Mirela Vaida tocmai se pregăteşte pentru cea mai nouă premieră a teatrului. Una care se numeşte, cum altfel, . Ea va fi protagonista unui recital muzical pe care-l va susţine, alături de simpaticul nostru coleg, Adrian Enache”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Vasile Muraru, directorul general al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

El a precizat că premiera va avea loc de îndată ce condiţiile actuale, impuse de pandemia de COVID-19, se vor relaxa, iar evenimentele culturale vor fi reluate pe scară largă.

„Intuiţia mea îmi spune că cel târziu la finele lunii mai vom redeschide Grădina de vară a , din Parcul Herăstrău, cu Mirela Vaida cap de afiş. Ca atare, în serile cu pricina, vom dubla paza. Dacă spectacolul se va juca şi în spaţii închise, şi mă refer aici în primul rând la incinta teatrului, cea de pe , lucrurile se vor simplifica, fiindcă accesul e mult mai ordonat şi mai controlat. La grădină, însă, atenţia noastră va fi mult sporită, iar paza va fi dublată!”, a adăugat acelaşi Vasile Muraru.

Cazul Vaida sau bolovanul azvarlit in capul credibilitatii televiziunii
Cazul Vaida, în momentul atacului de la Acces Direct

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată”

În stare de șoc, Mirela Vaida a revenit în fața camerelor de filmat, la doar câteva minute după ce a fost atacată, în direct, cu un bolovan de cântărea în jur de patru kilograme. La acel moment, vedeta a dezvăluit că primea de ceva vreme amenințări de la o femeie care pretindea că este Magdalen Șerban, „criminala de la metrou”, și care îi spunea că va plăti pentru ce i-a făcut la Acces Direct.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida, la scurt timp după incidentul șocant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI