Ce au ajuns unii oameni să consume ca să aibă noroc la LOTO. Metoda bizară

Ana Anitoiu 11.02.2021, 10:52
Ce au ajuns unii oameni să consume ca să aibă noroc la LOTO. Metoda bizară

Unii oameni ar face orice ca să aibă noroc la LOTO. În speranța că se vor îmbogăți, unele persoane apelează la o metodă bizară și consumă ceva foarte straniu, chiar dacă efectul este unul extrem de periculos.

Ce au ajuns unii oameni să consume ca să aibă noroc la LOTO

Mai exact, în Africa de Sud, unii dintre oamenii care speră să câștige la loto fumează creier de vultur uscat și sfărâmat, ca să viseze numerele câștigătoare sau câștigătorii la cursele de cai. Pentru unii vraci locali, vulturii simbolizează norocul. Astfel, unele persoane apelează la această metodă ca să obțină note bune la examene sau să aibă succes în afaceri.

Prețul unui flacon de creier de vultur uscat este de aproape trei euro, în timp ce o pasăre întreagă poate costa și 112 euro. Oasele și penele sunt utilizate la diverse leacuri tradiționale, așa că cerere pe această piață există.

Ce au ajuns unii oameni sa consume ca sa aiba noroc la LOTO. Metoda bizara
Extragere LOTO

Ce pericol există legat de această metodă de a juca la LOTO

Totuși, cei care joacă la LOTO după ce fumează țigări făcute din creier de vultur uscat participă la un obicei periculos. Șapte din cele nouă specii de vulturi din Africa de Sud sunt pe cale de dispariție. Rolul lor în ecosistem este unul extrem de important. Aceste păsări se hrănesc cu stârvuri și previn răspândirea unor boli sau paraziți.

Cu toate că vulturii sunt ocrotiți de lege, până în urmă cu câțiva ani, restricția impusă n-a avut efectul dorit. Unii cercetători consideră că este nevoie de o campanie ceva mai intensă pentru oprirea vânătorii de vulturi, astfel încât dispariția lor să fie prevenită. Citește despre mai multe supersitiții bizare legate de noroc pe Știri din Lume!

Sfatul unui câștigător la LOTO din România pentru cei care vor să pună mâna pe premii

Pe de altă parte, un bărbat din Tecuci care a câștigat la LOTO, anul trecut, are un alt sfat pentru cei care vor să pună mâna pe astfel de premii. Și nu, nu sunt implicate țigări din creier de vultur. Adrian Petrea, care a câștigat 3,37 milioane de lei, adică puțin peste 695.000 de euro, la 6 din 49, a dezvăluit ce truc a pus el în aplicare. El a mai spus și ce destinație va lua o mare parte din bani – deschiderea unei afaceri.

”Când veți juca la loto, gândiți-va că veți avea șansa să câștigați. Eu vă urez succes tuturor jucătorilor”, a fost mesajul pe care câștigătorul premiului de categoria I 6 din 49 l-a transmis tuturor jucătorilor care visează să câștige.

Ce s-a întâmplat cu Stelian Ogică

Stelian Ogică, care a devenit un nume sonor în anul 2001, când a acuzat că i s-ar fi furat un bilet câștigător la Loto, în valoare de 1.000.000 de dolari, și care a fost condamnat la doi ani de închisoare, după care a câștigat alte sume la loterie, a povestit anul trecut, pentru impact.ro, că s-a schimbat total.

”Nu mai sunt Stelian Ogică de altădată. Adio petreceri, adio cluburi, adio nopţi pierdute, adio femei. Astea toate sunt pe interes, multe chiar perverse, nu mi-e frică s-o spun. Or, Ogică de azi nu mai este copilul de ieri‘‘, a spus el mândru, după care a făcut mai multe dezvăluiri despre viața lui. Mai multe detalii, AICI!