Ce au acasă Mircea Badea și Carmen Brumă. Puțini români se laudă cu așa ceva când locuiesc la bloc

Stan Filon 31.01.2023, 08:29

S-a aflat ce au acasă Mircea Badea și Carmen Brumă! Totul a fost făcut public chiar de către partenera de viață a prezentatorului de televiziune, care a postat mai multe fotografii din noul lor apartament, în care s-au mutat de curând.

Ce au acasă Mircea Badea și Carmen Brumă

Chiar dacă cu siguranță își permiteau o vilă de lux în București, Mircea Badea și Carmen Brumă se pare că sunt fani ai vieții la bloc. Cei doi s-au mutat recent în casă nouă, după o perioadă destul de lungă, în care s-a lucrat intens la apartament pentru a fi pe gustul celor două vedete.

Ei bine, lucrările au fost terminate, iar Mircea Badea, Carmen Brumă și copilul lor, Vlăduț, în vârstă de 8 ani, s-au mutat deja la noua locație. Din câte se pare, apartamentul dispune de o terasă așa cum rar vezi în România. În plus, este dotată ca la carte, din ce se vede din imaginile postate de Carmen Brumă pe Internet. În plus, beneficiază de o priveliște superbă.

Ce au acasa Mircea Badea si Carmen Bruma
Ce au acasa Mircea Badea si Carmen Bruma

Lux și opulență

Legat de apartament, se poate spune că luxul primează. Discreți din fire, cei doi parteneri au decis să posteze o fotografie parțială din livingul lor imens. Se poate observa o canapea mare de culoare bej, în fața ei fiind o măsuță de cafea de aceeași culoare și un covor gri deschis pufos. Draperiile ce despart livingul de priveliștea minunată de la terasă sunt într-o nuanță asemănătoare cu cea a covorului, un candelabru negru atârnă grațios în mijloc, iar lângă canapea sunt așezate câteva lămpi.

Cu toate că locuiesc împreună de ani de zile și au și un copil, cei doi refuză să se căsătorească. Carmen Brumă a vorbit de mai multe ori despre acest pas din viața lor pe care nu prea vor să îl facă, indiferent de ce spune lumea și chiar familiile lor.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, declarat Carmen Brumă, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...