Ce are Loredana Groza în casă. Bobonete, uluit de declaraţia lui Dani Oțil: „Nu cred”

Ana Anitoiu 08.05.2021, 23:51

Loredana Groza ar avea în casă ceva ce pe multe femei le-ar face să se înroșească la față. Dani Oțil i-a dezvăluit despre ce este vorba lui Mihai Bobonete, care a rămas uluit de ceea ce a auzit, deși coprezentatorul matinalului de la Antena 1 l-a asigurat că nu a glumit.

Ce are Loredana Groza în casă

Îndrăgita cântăreață și-a demonstrat de multe ori firea excentrică, dar la acest detaliu nu s-ar fi putut gândi multă lume. Lipsită de inhibiții, în general, Loredana Groza ar avea în casă ceva ce multe femei au văzut doar în filme.

”A zis Răzvan, într-un interviu, că el își aduce aminte că noi am stricat bara unui club de striptease. Eu nu mai țin minte, mi-a zis că eu am găsit clubul nu știu unde, că am fost acolo și am stricat bară. Bine, era în bucătărie la cineva, nu era chiar club. Eu nu mai țin minte”, a spus Mihai Bobonete în podcastul său, stârnind dezvăluirea. ”Dar tu ai fost cu noi, oare? Ah, ok. Știi că Loredana Groza are bară de striptease în living?”, a dezvăluit Dani Oțil.

Ce are Loredana Groza in casa. Bobonete, uluit de dezvaluirea lui Dani Otil
Loredana Groza

Mihai Bobonete, uluit de dezvăluirea lui Dani Oțil despre Loredana Groza

La auzul unei asemenea dezvăluiri, lui Mihai Bobonete nu i-a venit să creadă. În ciuda faptului că Dani Oțil l-a asigurat că Loredana Groza chiar are o bară de striptease acasă, actorul a spus că în vizitele sale la cântăreață nu a văzut un astfel de obiect.

”Mihai Bobonete: Eu am fost de mai multe ori la ea acasă și nu am văzut-o. Poate are d-asta de se… cum are magicianul baghetele. Dani Oțil: Nu, este acolo. Tu ai fost când era… în altă eră. Mihai Bobonete: Nu, mă, nu. Acum, mai nou? Dani Oțil: Da. Mihai Bobonete: Nu îi permite religia, că ea e la Hare Krishna și nu cred că îi permite religia cu bara de striptease. Dani Oțil: Băi, eu zic că are. Mihai Bobonete: Băi, eu sunt curios. O să o am și pe ea invitată și o să o întreb, serios, dacă are și de unde știi tu. Dani Oțil: Altă întrebare… Mihai Bobonete: Păi vezi…”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Loredana Groza, despre colaborarea ei cu maneliști celebri

Lori, care își surprinde adesea fanii cu fotografii provocatoare publicate pe internet, a vorbit despre colaborarea ei controversată cu interpreți de manele. Piesa ”Fericire”, compusă de Costi Ioniță, are un succes impresionant. Totuși, artista și-a atras și comentarii negative cu această piesă. Vezi AICI ce reacții a stârnit Loredana Groza cântând cu maneliștii!

”E un nou gen, de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a spus Loredana Groza la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...