Ce are Jean Paler mereu la el când e pe scenă. Actorul, dezvăluire tristă. „Până acum nu a fost nevoie” (exclusiv)

Badea Violeta 19.08.2021, 15:58
Ce are Jean Paler mereu la el când e pe scenă. Actorul, dezvăluire tristă. „Până acum nu a fost nevoie” (exclusiv)

De-a lungul timpului, Jean Paler s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Cu toate astea, marele actor de comedie nu a renunțat la cariera sa. De fiecare dată când are ocazia, artistul urcă pe scenă și le aduce oamenilor un zâmbet pe buze, dar recunoaște că nu pleacă niciodată de acasă fără două obiecte importante. Iată care sunt acestea!

Care sunt cele două obiecte de care Jean Paler este dependent

Ajuns la 68 de ani, Jean Paler a ajuns să aibă o situație extrem de dificilă, din cauza problemelor de sănătate. Recent, actorul de comedie a dezvăluit pentru playtech.ro că este nevoit să poarte în permanență două obiecte importante.

Este vorba despre un ceas care îi monitorizează bătăile inimii și îl avertizează dacă a exagerat cu efortul. De asemenea, artistul nu pleacă de acasă niciodată fără punga cu medicamente. Acestea sunt nelipsite, iar comediantul a explicat la ce îl ajută aceste două lucruri.

„Am la mână în permanență un ceas care-mi monitorizează bătăile inimii, mă avertizează dacă am exagerat cu efortul. Cu ajutorul lui am învățat să nu-mi forțez organismul, acum știu când s-o las mai domol cu munca”, a spus acesta, citat de sursa de mai sus.

„Zilnic iau 12 medicamente pentru inimă, iar când sunt pe scenă am niște pastile, în buzunar, în caz că mi se face rău, pentru urgențe. Doamne ajută, până acum nu a fost nevoie!”, a mai adăugat Jean Paler.

Care sunt cele doua obiecte de care Jean Paler este dependent
Care sunt cele doua obiecte de care Jean Paler este dependent

Ce pensie are Jean Paler

După o carieră impresionantă, Jean Paler se plânge că primește o pensie foarte mică. Acesta a mărturisit că trei sferturi din suma pe care o încasează de la stat o dă pe medicamentele fără de care nu poate să trăiască. După 43 de ani de carieră, Jean Paler primește doar 840 de lei.

„Am pensie foarte mică, de 840 de lei, trei sferturi o dau pe pastile. Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă, când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a declarat actorul de comedie.

Anul 2012 este de tristă amintire pentru Jean Paler. La vremea aceea, actorul a suferit un infarct, iar medicii i-au montat trei stenturi la inimă. Din cauza problemelor pe care le are la inimă, comediantul este obligat să aibă un regim alimentar foarte strict.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...