Ce are de gând să facă Gabriela Firea, după înfrângerea de la alegerile locale. I-a făcut dezvăluirea uimitoare lui Mihai Gâdea

Mirabela Vasile 30.09.2020, 11:29
Ce are de gând să facă Gabriela Firea, după înfrângerea de la alegerile locale. I-a făcut dezvăluirea uimitoare lui Mihai Gâdea

Ce are de gând să facă Gabriela Firea, după înfrângerea de la alegerile locale. Firea a vorbit deschis într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea despre planurile pe care le are după ce va părăsi fotoliul de la Primăria Capitalei. Candidata PSD la alegerile locale spune că încearcă să câștige Bucureștiul la votul ce va avea loc peste patru ani. Aceasta nu exclude nici o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale viitoare.

Ce vrea să facă de fapt Gabriela Firea, după înfrângerea de la alegerile locale

Gabriela Firea a răspuns la întrebările mult așteptate de români. Gâdea a întrebat-o pe aceasta daca va candida din nou la alegerile ce vor avea loc peste patru ani. Social-democrata spus „Probabil că da, am putere de muncă”. De asemenea, o altă întrebare a fost dacă aceasta are intenția de a candida la prezidențialele din 2024. Aceasta a spus că nu exclude varianta unei candidaturi pentru cea mai înaltă funcţie în stat, dar ţelul ei rămâne Primăria Capitalei.

„M-am ataşat foarte mult de bucureşteni, sunt de 30 de ani bucureşteancă (…) iubesc Bucureştiul, ţin la oameni, am venit cu plăcere la serviciu. Probabil am şi greşit din entuziasm, din dorinţa de a face multe deodată, de a intra în diferite zone în care simţeam că nu s-a făcut mare lucru. De exemplu, în domeniul Sănătăţii.

Foarte multe investiţii în Sănătate, în aparatură de ultimă generaţie, în locuinţe pentru medici, să nu mai plece în străinătate, în cursuri de specializare pentru medici, investiţii în domeniul social, proiecte care ţin de familiile din Bucureşti – proiectele pt femeile însărcinate, naşterea copilului, cuplurile infertile, de asemenea, persoanele cu dizabilităţi – despre toţi aceşti oameni domnul care va fi viceprimarul Capitalei a spus că vor fi nişte ‘atârnache’. A-i face pe bucureşteni ‘atârnache’, mie mi s-a părut pur şi simplu de neacceptat.”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea nu exclude varianta de a candida la prezidentialele din 2024
Gabriela Firea nu exclude varianta de a candida la prezidentialele din 2024

Ce s-a întâmplat între Marcel Ciolacu și Victor Ponta

Gabriela Firea spune că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a stabilit cu Victor Ponta, liderul PRO-România, să organizeze o conferinţă de presă pentru a anunţa alianţa dintre PRO-Romînia şi noul partid înfiinţat de Robert Negoiţa. Ponta ar fi fost de acord cu acest acord, pentru ca mai apoi să-l trădeze pe Ciolacu.

„În acea duminică, în care se promisese că nu se va mai anunţa acea alianţă, au organizat acel eveniment şi atunci concluzia domnului Ciolacu a fost clară că, de fapt, ei au mimat negocierile cu noi. Nu aveau în intenţie să intre cu noi într-o alianţă Social-Liberală, ci de fapt voiau să lovească în social-democraţi şi în mine”, spune Gabriela Firea despre trădarea lui Victor Ponta.

Urmăriți Impact.ro și pe