Ce are de gând Orban să facă, după ce ministrul Transporturilor a fost văzut circulând pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Rădulescu Valentin / 02.09.2020, 17:35
Ce are de gând Orban să facă, după ce ministrul Transporturilor a fost văzut circulând pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Ministrul Transporturilor a provocat luni un accident în județul Argeș, după ce mașina lui a fost surprinsă mergând pe contrasens timp de mai multe minute. În urma evenimentului, Ludovic Orban a vorbit deschis despre acest subiect, mărturisind ce decizie va lua pentru moment.

Ludovic Orban, despre accidentul provocat de ministrul Transporturilor

Premierul României a fost întrebat miercuri dacă a discutat cu ministrul Transporturilor și dacă va lua o decizie în privința accidentului efectuat de șoferul mașinii în care se afla acesta. Așadar, Ludovic Orban a mărturisit că în prezent se verifică circumstanțele, după care urmează să aibă o discuție cu acesta. De asemenea, premierul a afirmat că și el apelează la astfel de manevre dacă este necesar.

„Nu am avut o discuţie cu domnul ministru, decât aceea că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan, mi-a spus că nu a fost la volan, l-am întrebat care e starea de sănătate şi era în curs de evaluare. Am înţeles că este în afara oricărui pericol, aici poliţia să verifice exact circumstanţele.

Depinde de situaţia în care se găseşte.(…) Şi eu când am anumite deplasări care necesită, mai fac apel la posibilitatea de a merge în coloană, dar mai rar numai dacă există o deplasare unde este o activitate guvernamentală la care trebuie să ajung la timp. (…) O să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta”, a spus Ludovic Orban, potrivit adevarul.ro.

Ce are de gând Orban să facă, după ce ministrul Transporturilor a fost văzut circulând pe contrasens. Imaginile au devenit virale
Sursă Foto: captură foto video publicat de DiarM666

Lucian Bode, accident în județul Argeș

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost implicat luni într-un accident rutier. Imaginile cu mașina ministrului, care depășește în mod repetat pe linie continuă o coloană întreagă de mașini, au devenit virale, acestea fiind surprinse chiar de către un participant la trafic aflat în coloană. Din fericire, ministrul nu a avut nevoie de îngrijirea medicilor, iar luni seară a fost anunțat și accidentul în care a fost implicat.

„Accident ministru Bode – Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a spus cel care a publicat imaginile în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI