Ce are de gând Anda Adam să facă la Ferma, pe Pro TV. ”Poate fata”

Elena Avramescu 11.08.2020, 14:28
Ce are de gând Anda Adam să facă la Ferma, pe Pro TV. ”Poate fata”

După ce George Burcea și-a anunțat participarea la Ferma, o altă vedetă a făcut acest lucru, fiind vorba de Anda Adam. Astfel că aceasta și-a făcut bagajele și a plecat spre locația secretă unde se filmează show-ul, cu speranța că va câștiga premiul cel mare în valoare de 50.000 euro.

Ce are de gând Anda Adam să facă la Ferma

„Niciodată nu am refuzat o provocare, niciodată nu am spus ”nu pot”. Sunt o persoană ambițioasă, am un stil de viață activ și sănătos, fac mult sport și sunt mereu pe fugă cu toate activitățile mele, așa că nu mă sperie gândul de a avea provocări zilnic. Știți cum am spus mereu ”poate fata”, așa că asta voi și arăta!”, a spus Anda Adam.

Artista a mai declarat că cel mai mult o să-i simtă lipsa fetiței sale, Evelin, în vârstă de 5 ani și jumătate, fiindcă până acum au fost de nedespărțit.

Ce are de gând Anda Adam să facă la Ferma
Ce are de gând Anda Adam să facă la Ferma

„Deși am o viață foarte activă, îmi fac mereu timp să fiu alături de ea și să facem lucruri împreună. Totodată, îmi va lipsi casa unde am confortul meu și unde mă simt cel mai bine. Dar voi trece peste toate pentru că este o provocare pe care mi-am asumat-o și din care voi avea multe lucruri de învățat”.

„Eu m-am născut în București, dar am stat foarte mult cu bunicii mei, cu care am avut mereu o relație strânsă. La fel și cu fratele meu, Vlad. Îmi amintesc și acum de faptul că părinții și-au dorit mereu pentru noi să avem principii de la care să nu ne abatem, să credem în noi și să muncim pentru ceea ce ne dorim să obținem. Mereu am ținut cont de faptul că este important să emani o energie pozitivă și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Familia mea m-a învățat mereu să am ambiție și să muncesc pentru fiecare lucru la care visez” a mai declarat Anda Adam, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...