EXCLUSIV

Ce ar fi aflat polițista din Brașov chiar înainte de tragedie. De ce îl bănuia pe soțul ei. EXCLUSIV

Ana Anitoiu, Alexandra Andrei 04.01.2022, 18:41
Ce ar fi aflat polițista din Brașov chiar înainte de tragedie. De ce îl bănuia pe soțul ei. EXCLUSIV

Polițista din Brașov care s-a sinucis cu pistolul din dotare ar fi făcut o descoperire dureroasă înainte de tragedie. Conform unor surse ale redacției Impact.ro, femeia îl bănuia pe soțul ei de o faptă ce ar fi fost susținută de unele dovezi. Tânăra n-a putut suporta ceea ce a aflat, așa că și-a pus capăt zilelor, după ce a lăsat un bilet de adio.

Ce a scris polițista din Brașov în biletul de adio

La finalul anului 2021, polițista din Brașov și-a luat pistolul Carpați din dotare acasă, a lăsat un bilet de adio în care a scris că-i pare rău, a ridicat arma la tâmplă și a apăsat pe trăgaci. Femeia a fost găsită ulterior fără suflare în bucătărie de soțul și tatăl ei, care apoi au sunat la 112. Colegii ei au luat în calcul din start și varianta sinuciderii, nu doar pe cea a unei crime, după ce au observat ce a provocat decesul.

Un echipaj de salvare care a ajuns de asemenea la fața locului nu a mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 28 de ani. A murit pe loc după ce a apăsat pe trăgaci. Ulterior s-a aflat că femeia lucra în Inspectoratul General de Poliție Brașov, la fel ca și soțul ei, angajat la Departamentul de Investigații Criminale.

Mama tinerei a respins ideea că fiica ei a scris respectivul bilet de adio. Femeia a spus că tânăra polițistă obișnuia să scrie ordonat și că nu-i recunoaște scrisul pe acea hârtie. Autoritățile au cerut și stabilirea alcoolemiei din probe de sânge, deoarece pe masă se aflau o sticlă de vin goală și una începută.

Ce ar fi aflat politista din Brasov chiar inainte de tragedie
Politista din Brasov ar fi avut probleme in casnicie

Ce ar fi aflat polițista din Brașov chiar înainte de a-și lua viața

Conform surselor redacției Impact.ro, polițista din Brașov nu avea un mariaj fericit, deși trecuseră doar aproximativ trei luni de la nuntă. O faptă a soțului ei ar fi determinat-o să ia ceastă decizie tragică, la vârsta de 28 de ani, când mulți tineri de abia își încep viața.

Mai exact, polițista din Brașov și-a pus capăt zilelor în contextul în care își bănuia soțul că avea o relație cu nimeni altcineva decât cumnata lui. Tânăra ar fi găsit unele mesaje nepotrivite pe care cei doi le-au schimbat.

Ce s-a întâmplat între polițista din Brașov și soțul ei cu puțin timp înainte de tragedie

De altfel, tragedia ar fi avut loc după ce polițista și soțul ei s-au certat în locuința lor. Bărbatul ar fi plecat apoi de acasă pentru a detensiona atmosfera. Conform unor informații neconfirmate încă de Parchet, ea ar fi aflat de o relație extraconjugală a partenerului ei de viață, precum și despre existența unui copil al lui dintr-o fostă relație.

La un moment dat, polițista și-a anunțat soțul că va face ceva ce va rezolva toate problemele. Bărbatul l-ar fi apelat imediat pe tatăl tinerei, ca să-i ceară ajutorul. Întrucât tânăra n-a răspuns la telefon, cei doi au pornit spre apartament, dar au ajuns prea târziu.

Polițista din Brașov care s-a sinucis a avut și alte probleme de-a lungul timpului. A crescut într-o familie destrămată, iar ulterior a avut parte de o relație în care a fost traumatizată. Fostului ei partener îi era interzis să se apropie de ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...