Ce apreciază Andreea Marin la iubitul ei. „Zâna” a dezvăluit cum a cucerit-o Adrian Brâncoveanu

Ioana Bucur 16.03.2022, 09:55
Ce apreciază Andreea Marin la iubitul ei. „Zâna” a dezvăluit cum a cucerit-o Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din România. A scris istorie în televiziune, este implicată în numeroase campanii de caritate, este mamă mândră și, de aproape cinci ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Chiar și acum, de fiecare dată când vorbește despre partenerul său, chipul vedetei parcă se luminează. Ea a dezvăluit ce apreciază la Adrian Brâncoveanu și care sunt micile detalii cu care a reușit să o cucerească.

Andreea Marin, despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Invitată la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, Andreea Marin a vorbit deschis despre relațiile sale trecute, mărturisind că nu este genul de persoană care să se lase doborâtă din pricina unei experiențe negative. Prezentatoarea a învățat o lecție pe care ar trebui să o audă și aplice nu doar femeile, ci și bărbații: faptul că unii oameni apar în viața noastră pentru o perioadă, nu până când „moartea ne va despărți”.

„Nu sunt genul de femeie care să moară de gât cu o experiență nereușită. Poate că unii oameni sunt făcuți să se întâlnească și să facă lucruri bune până la un punct, nu neapărat până la moarte”, a spus Andreea Marin.

Întrebată despre divorțul de Ștefan Bănică Jr, prezentatoarea nu a vrut să dea detalii, explicând că nu își dorește să aducă relații ce țin de trecut în actualitate, însă a punctat că este genul de om care face tot ce ține de ea în încercarea de a repara.

„Întotdeauna, într-o relație, fie că este una de cuplu, de prietenie, de muncă sau alt gen de relație, fac tot ce îmi stă în putere, merg până la capătul drumului în încercarea de a face ceva să fie bine. Dacă ajungi la concluzia că nu se întâmplă nimic înspre direcția bună, părerea mea e că nu trebuie să stagnezi, nici tu, nici celălalt”, a mai spus Andreea Marin.

Ce apreciază Andreea Marin la iubitul ei. „Zâna” a dezvăluit cum a cucerit-o Adrian Brâncoveanu

„Ne place să trăim împreună”

În momentul în care a auzit numele actualului său partener, chipul i s-a luminat. Cătălin Măruță a reușit să afle ce apreciază Andreea Marin la iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, bărbatul care îi este alături de aproape cinci ani. Calități cu care partenerul o cucerește zi după zi.

„Bărbăția lui, faptul că mă bazez pe el și el se bazează pe mine. Contează foarte mult acest sentiment de sprijin reciproc. Pur și simplu, ne place să trăim împreună.”

Chiar și după cinci ani de relație, Andreea Marin încă are acea sclipire în ochi când vorbește despre Adrian Brâncoveanu„Vorbeam zilele trecute….cum e ca după cinci ani să ai încă această sclipire în ochi, aceeași dorință și atracție…e foarte frumos”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...