Ce animale ține în casă Andreea Marin. Are un spațiu special pentru ele. FOTO

Daria Petrescu 18.02.2020, 19:22
Ce animale ține în casă Andreea Marin. Are un spațiu special pentru ele. FOTO

Andreea Marin este cunoscută ca fiind  o mare iubitoare de animale, iar drept dovadă stau zecile de suflete pe care le adapostește în casa ei. Însă, puțini sunt cei care știu ce fel de animale ține vedeta în casă.

Animalele pe care le ține în casă Andreea Marin beneficiază de un spațiu special creat

La un moment dat, vedeta a dezvăluit totul,  într-o postare pe Instagram, însoțită de un comentariu scurt: ‘homesweethome’ (casă dulce casă), Andreea Marin dezvăluia care sunt câteva dintre animalele sale de companie: un cățel, două pisici, pești și păsări. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare are și un cal în mărime naturală.

„Calul este doar în mărime naturală, dar nu e deloc gălăgios. E cel mai tăcut prieten al nostru. Stă aici ca de strajă. El e de fapt o lampă”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni de la Pro tv.

Andreea marin este o mare iubitoare de animale
Andreea marin este o mare iubitoare de animale

Însă, așa după cum chiar ea recunoaște, poza e neîncăpătoare. Veverița familiei, de exemplu, lipsește, după cum își lămurește fanii vedeta. ‘Și veverița. Familie mare, poza neîncăpătoare.:)’, a scris ea atunci, în dreptul unui colaj cu fotografii.

Casa în care locuiește Andreea Marin are o grădină spectaculoasă

Andreea Marin și-a decorat casa cu lucruri cumpărate din întreaga lume, fiecare având câte o poveste speciala. De altfel, casa din Bucureşti nu este singura proprietate a Andreei Marin. Aceasta mai are o locuință de vacanţă, la Telega, în judeţul Prahova.

„Povestea e aşa. Am venit în acest sat de munte de pe Valea Prahovei, invitată fiind la masa de Paşte a unor prieteni. Am luat masa şi apoi am pornit pe drumurile acestea de ţară pe jos, ca să dăm burta jos cum se spune.

Era linişte, verdeaţă, atmosfera aceea de ţară care te duce atât de departe de ceea ce ştii tu că există în Bucureşti. E o altă energie aici, e o energie pozitivă, care te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simţi om, şi din nou întors la rădăcini. Mergând aşa de pe o străduţă pe alta, am ajuns în dreptul acestui gard. Nu exista nimic construit aici. Aşa a început totul”, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii de la Pro tv.

Vorbind despre grădina sa, Andreea mărturisește că îi place ca totul să fie viu, iubind totodată și obiectele recondiționate. „Îmi plac tare mult acești pomi (cireșul și vișinul) pe care fiica mea i-a plantat. Aici am un lămâi care are deja flori și care face fructe în fiecare an. Pomul acesta face rodii.” „Acesta este colțul nostru. Aici luăm masa, aici ne vin prietenii.”

 

Urmăriți Impact.ro și pe